nemáte, prosím, někdo navíc nářadí do "malé" sady do pouzdra na víku kufru? Tzn. 3x oboustranný klíč, sikovky, přehazovací šroubovák a klíč na svíčky s tyčkou? To vše v nějakém rozumném stavu a za, pokud možno, lidovou cenu?

Děkuji!!!
Ju, ten gumoplastovej konec tam přesně vycházíSwissCabrio píše: ↑20. 10. 2020 15:03... ta tycka na nasadku na svicky je taky delana i nato, kdyz prehazujes kola a nevidis na diry, tak timto si muzes srovnat diru v rafku a v naboji ...
Jó, to jsem já. Ale nevím, podle čeho jsi mě tam našel, přispívám do diskuzí naprosto minimálně. I článek tam mám jen jeden, a ten je starej už minimálně deset let, spíš bych řekl víc
No já tam chodím cca 15 let a pamatuju si zkrátka Tvůj nick, hlavně z diskusí pod články o autech, tak mě napadlo, že bys to mohl být TyRopák píše: ↑23. 10. 2020 15:07Jó, to jsem já. Ale nevím, podle čeho jsi mě tam našel, přispívám do diskuzí naprosto minimálně. I článek tam mám jen jeden, a ten je starej už minimálně deset let, spíš bych řekl víc
Z nářadí mám teda v dobrým stavu klíč 8/10, 12/13 (dva kusy), 17/19, svíčák na šestiválec bez tyčky, tažný oko, zakládací klín.
A trochu orezlej klíč na kola a sikovky, nicméně držej dobře. Šroubovák mám taky, ale je takovej diskutabilní.
150,- kus, což?