Hromady dilu na e30 r.v.85
Hromady dilu na e30 r.v.85
Koupim komplet predni masku a svetla nejlepe s cockou. Zadni lampy pokud by nekdo nasel cirou optiku jinak origo nechci. Dale kompletni predni naraznik, klicky na okna, celni okno... A dalsich X dilu, ktere budu postupne doplnovat. Na cene se doufam rozume domluvime. Predem dekuji za nabidky Hubas.
Re: Hromady dilu na e30 r.v.85
Cau, mam predni Depo s AE, predelano na vybojky. Mam k tomu i startery. Zadni cirou mam taky, takze vse jak chces...
Mel jsem to na aute rok, takze se da rict top sta u, az na prasklinku jednoho z prednich svetel. Neni to moc videt, nemlzi se, vse slape jak ma.
Cenu bych videl lidovou - za vse 2.990,-
Mel jsem to na aute rok, takze se da rict top sta u, az na prasklinku jednoho z prednich svetel. Neni to moc videt, nemlzi se, vse slape jak ma.
Cenu bych videl lidovou - za vse 2.990,-

e39 520i White Lim
e30 325i White Cabrio M Technik I.
e30 325i Delphine Sedan M Technik I.
e30 320i White Coupe M Technik I.
Tak to by slo.... doresime to v SZ
Jeste pridavam: stropnici, jakysi plech pred ventylator topeni (doufam, ze to je to co potrebuji kdyztak nafotim), pokud by se dala sehnat el. ke svetlum pac mam usmikle konektory...
Jeste pridavam: stropnici, jakysi plech pred ventylator topeni (doufam, ze to je to co potrebuji kdyztak nafotim), pokud by se dala sehnat el. ke svetlum pac mam usmikle konektory...
Hod mi sem email, nafotim Ti to, at vis co nabizim. S konektorama to muzem taky doresit.
e39 520i White Lim
PavelHubalek@seznam.cz
Jinak upresnuji co vlastne mam doma ... je to dvoudvirko bez sibr. Chromak.
Auto mam teprve 3 dny a totalne rozebrany klidne hodim nejake foto snad nekdo pozna a upresni mi co vlastne mam
Jinak upresnuji co vlastne mam doma ... je to dvoudvirko bez sibr. Chromak.
Auto mam teprve 3 dny a totalne rozebrany klidne hodim nejake foto snad nekdo pozna a upresni mi co vlastne mam

Zitra Ti ty svetla a lampy nafotim a poslu do mailu. Ale az tak nekdy odpo.
Co mas za motor?
Co mas za motor?
e39 520i White Lim
Je tam 1.6 90 koni, ale chci to predelat na silnejsi, takze asi budu davat i jinou napravu atd.. co jsem tak zatim zjistoval