Řemenice M20

Vše co se týká E30, případně dalších BMW.
Odpovědět
-Johnny-
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Řemenice M20

Příspěvek od -Johnny- » 26. 12. 2014 18:22

Ahoj, sháním řemenici na motor M20, která má nalisovaný ozubení.

Díky

-Johnny-
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Re: Řemenice M20

Příspěvek od -Johnny- » 30. 12. 2014 18:58

??

konyyy

Příspěvek od konyyy » 30. 12. 2014 19:45

Myslim že mám,koukni na mé alba a pokud chceš,zkopíruj odkaz do SZ...Díky
VŠECHNY DÍLY AKTUALNÍ: http://konyyy.rajce.idnes.cz/

-Johnny-
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -Johnny- » 30. 12. 2014 21:21

konyyy píše:Myslim že mám,koukni na mé alba a pokud chceš,zkopíruj odkaz do SZ...Díky
od tebe nic nechci, vřele díky
stačily mi světla ve "slušným" stavu, který byly celý zrezlý, za čočkama kvetl mech a paraboly vysely na jednom, místo na čtyřech, uchycení a popelník, který by zřejmě nemohl sloužit svému účelu, protože měl na dně díru jak do prdele

konyyy

Příspěvek od konyyy » 02. 01. 2015 21:47

A že se to dozvídám až touto cestou,nemám ve zvyku prodávat díly ve stavu co píšeš,tak mě celkem udivuje že jsi si nestěžoval hned po odběru dílů?Jak je to vůbec dlouho,ani si na tvůj odběr těchto věcí nevzpomínám?Tim ti samozřejmě nechci křivdit,že se pleteš.Mohu znát cenu těchto údajných braků?Mirek

-Johnny-
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -Johnny- » 03. 01. 2015 09:27

konyyy píše:A že se to dozvídám až touto cestou,nemám ve zvyku prodávat díly ve stavu co píšeš,tak mě celkem udivuje že jsi si nestěžoval hned po odběru dílů?Jak je to vůbec dlouho,ani si na tvůj odběr těchto věcí nevzpomínám?Tim ti samozřejmě nechci křivdit,že se pleteš.Mohu znát cenu těchto údajných braků?Mirek
Náhodou jsme spolu vedli dlouhý telefonní rozhovor. Všechno jsi odmítal a nechtěl jsi to zpátky. Nakonec milosrdně jsi mi za to vrátil aspoň polovinu ceny...tj 500. O tom popelníku jsem se nezmiňoval do telefonu, protožemi z něj stačilo jen víčko, ale je to vizitka kvality tvýho zboží...

Nikdy víc...

konyyy

Příspěvek od konyyy » 03. 01. 2015 11:23

Dle tvé historie v inzerci,kde scháníš alespon víčko a tak jsi to také scháněl,tak nechápů proč tu mlžíš s popelníkem....A co se světel týká,tak topové světla se prodávaji 1500-2000kč a ty jsi je měl za 500kč komplet jak sám píšeš.Stížnost jsem ti tedy uznal a jistě jsem měl důvod proč ne v plné výši.Spíš je to tvá vizitka, že tu nejdřív mlžíš a pak z tebe vyleze že jsem ti polovinu peněz vrátil a popelnik byl vlastně v pořádku, když si scháněl jen víčko jak je i v historii e30 fora.
Tak si laskavě jdi škodit někomu jinému.Holt jsou lidé které člověk neuspokojí.Měj se.

-Johnny-
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -Johnny- » 03. 01. 2015 19:49

konyyy píše:Dle tvé historie v inzerci,kde scháníš alespon víčko a tak jsi to také scháněl,tak nechápů proč tu mlžíš s popelníkem....A co se světel týká,tak topové světla se prodávaji 1500-2000kč a ty jsi je měl za 500kč komplet jak sám píšeš.Stížnost jsem ti tedy uznal a jistě jsem měl důvod proč ne v plné výši.Spíš je to tvá vizitka, že tu nejdřív mlžíš a pak z tebe vyleze že jsem ti polovinu peněz vrátil a popelnik byl vlastně v pořádku, když si scháněl jen víčko jak je i v historii e30 fora.
Tak si laskavě jdi škodit někomu jinému.Holt jsou lidé které člověk neuspokojí.Měj se.
Za ty světla jsem ti zaplatil litr + plus poštu a ty jsi mi za ně vrátil 500 a poštu jsem musel zaplatit sám. Nejde o to co sháním, jestli víčko nebo celej popelník. Když jsem ti napsal, že chci popelník, tak prostě chci popelník, i kdybych z něj chtěl jen tu pružinku. To že jsem se s ním spokojil, že to šlo zkombinovat, tak, aby dokázal plnit svůj účel, to je plus pro tebe. když si někdo objedná popelník, to znamená, že třeba do něho bude sypat popel, a to se asi nedý, když má ve spodku díru. To stejný ze světlama, když si někdo objedná světla, který mu popíšeš, že jsou "slušný", tím je předpoklad, že ty světla budou doopravdy slušný...
Cheš abych doopravdy začal škodit?...řekl sis o to

konyyy

Příspěvek od konyyy » 04. 01. 2015 22:35

Podívej se, měl jsem zřejmě reklamaci za kladně vyřízenou. Jak vidím, tak tomu tak není. Pošli světla a popelník zpět, doplatím poštovné plus 500kč a jak píšeš nikdy více. Nemám za potřebí někoho údajně šidit a také to moji zákazníci vědi. Měj se , ať jde život. Adresa : Miroslav Končítek , Pod Saharou 689 , Libčice nad Vltavou 252 66

-Johnny-
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -Johnny- » 05. 01. 2015 13:59

konyyy píše:Podívej se, měl jsem zřejmě reklamaci za kladně vyřízenou. Jak vidím, tak tomu tak není. Pošli světla a popelník zpět, doplatím poštovné plus 500kč a jak píšeš nikdy více. Nemám za potřebí někoho údajně šidit a také to moji zákazníci vědi. Měj se , ať jde život. Adresa : Miroslav Končítek , Pod Saharou 689 , Libčice nad Vltavou 252 66
Takže takhle se na tebe musí...do telefonu jsi dělal drahoty, že to zpět nevezmeš, a když chci kvalitní kus, tak že si pro to mám zajet osobně. Pak že to odkoupíš, za poloviční cenu a teď, když se to má šanci dozvědět veřejnost...

konyyy

Příspěvek od konyyy » 05. 01. 2015 14:58

Tady vůbec nejde o to, jestli se nějaké tvoje fantazie dozví veřejnost nebo ne. Tady jde hlavně o to, že se snažím vyhovět každém svém zákazníku, tak aby byl spokojený já i on. Všechno se dá řešit, tak jako jsem to od začátku řešil s tebou. Nepoložil jsem ti telefon a neřekl, že na staré zboží se reklamace nevztahuje, že pokud chceš exkluziv kus, tak si musíš koupit nový. Staré zboží je hold opotřebované a tak ho i za takovou cenu kupuješ. Nemůžeš čekat, že ti za 1000kč přijdou nová světla. Nebyl si spokojený, tak jsem ti dal slevu a spokojený nejsi stále. Tak bud tak hodný a bez zbytečných okolků světla pošly i s popelníkem v původním stavu ve kterém jsem ti je prodal zpět, já ti zašlu zpátky peníze. V dnešní době kdy e30 díly jsou velice nedostatkové si je tisíc dalších normálních lidí rádo odkoupí.
S TVÝM ŠPINĚNÍM JMÉNA NALOŽ JAK CHCEŠ ,ALE UŽ TEĎ MI CHODÍ SZ OD KLUBÁKŮ, KTEŘÍ SI O TOBĚ MYSLÍ SVÉ.

-Johnny-
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -Johnny- » 05. 01. 2015 20:41

konyyy píše:Tady vůbec nejde o to, jestli se nějaké tvoje fantazie dozví veřejnost nebo ne. Tady jde hlavně o to, že se snažím vyhovět každém svém zákazníku, tak aby byl spokojený já i on. Všechno se dá řešit, tak jako jsem to od začátku řešil s tebou. Nepoložil jsem ti telefon a neřekl, že na staré zboží se reklamace nevztahuje, že pokud chceš exkluziv kus, tak si musíš koupit nový. Staré zboží je hold opotřebované a tak ho i za takovou cenu kupuješ. Nemůžeš čekat, že ti za 1000kč přijdou nová světla. Nebyl si spokojený, tak jsem ti dal slevu a spokojený nejsi stále. Tak bud tak hodný a bez zbytečných okolků světla pošly i s popelníkem v původním stavu ve kterém jsem ti je prodal zpět, já ti zašlu zpátky peníze. V dnešní době kdy e30 díly jsou velice nedostatkové si je tisíc dalších normálních lidí rádo odkoupí.
S TVÝM ŠPINĚNÍM JMÉNA NALOŽ JAK CHCEŠ ,ALE UŽ TEĎ MI CHODÍ SZ OD KLUBÁKŮ, KTEŘÍ SI O TOBĚ MYSLÍ SVÉ.
O jaké slevě to mluvíš??? Já jsem ti ty světla už dávno poslal. A dal jsi mi za ně 500. A to jsem mohl být rád, jak jsi mi sám říkal. Kdybych chtěl nový, tak si koupím nový. To co jsi mi poslal bych nikomu nedal ani zadarmo, natož za to chtěl peníze. Jen lituju, že jsem si je nevyfotil, v jakým "slušným" stavu byly. Jestli je ještě máš, tak je zkus střelit nějakýmu tomu tvýmu obdivovateli, co ti píšou SZ. A za stejnou cenu co jsi je střelil mě. Já si takový humus na auto nedám. Víš možná se snažíš vyhovět všem zákazníkům, ale ze dvou věcí, co jsem po tobě chtěl byly 2 nahovno a nic dalšího po tobě nechci...Jednou to stačilo.
Ádios

konyyy

Příspěvek od konyyy » 05. 01. 2015 21:20

Trochu z cesty.Adios

Odpovědět