Sterace svetel komplet
Sterace svetel komplet
Kluci nemate nahodou doma nekdo kompletni set steracu na svetla co je na prodej. FUNKCNI. 

Manželka homosexuála s pláčem vypráví:
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
Luckyne,
prestan se divit
)) Tohle je fakt tezce nesehnatelna vec a jako bonus je to, ze zadny neni FUNKCNI. Navic si myslim, ze to spis sezenes u Tebe za morem. Tady na to zapomen. To driv vyhrajes na stiraci los.
prestan se divit

90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
Někteří určitě nasysleno mají, ale právě u nich nemůžeš čekat, že to prodají a je to naprosto pochopitelný.
PS: Já mezi ně nepatřím, nikdy jsem po stěračích na světlech netoužil.
PS: Já mezi ně nepatřím, nikdy jsem po stěračích na světlech netoužil.

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

Ja vim no jak to je.

Tak si to nejak dobastlim ze saaba nebo volva..

Ale jinak poptavka porad plati.

Toto už je pryč?
dily-e30-volanty-prevodovky-aktual-str-1-t99870.html
A za podobnou cenu to jistí e-bay, stačí se dívat a občas tam jsou téměř kompletní sady vydražené kolem 7-8k plus pošta.
dily-e30-volanty-prevodovky-aktual-str-1-t99870.html
A za podobnou cenu to jistí e-bay, stačí se dívat a občas tam jsou téměř kompletní sady vydražené kolem 7-8k plus pošta.
320i plastovej uloženej schnilej Brambor
325iC = in construction, zatím beze jména
325 iXAT
530iT
325iC = in construction, zatím beze jména
325 iXAT
530iT
Tak ze je to rarita je me jasny... z anglie bejvaj sety kolem 7 tis. udajne funkcni..... osobne si neberu nic takze v pohode kluci..
K JohNNyE39 si pisu cernej puntik do notysku.
neee delam si srandu. 
Jinak sem udelal nejakej cenik co by stale melo bejt dostupne. Nove gumicky bych z toho klidne vyhodil ty bych kupoval nove tak jako tak. jinak sem nezapocital dolarove polozky za sroubky maticky vesmes veci od 2 do 5ti dolaru. Ano cena je vyssi nez sem si myslel ale krouzky do svetel se nachaji sehnat obcas za min atd.. slo me spis o podtsane veci jako moturky raminka a kabelaz. Rele sem zapomel prihodit. Mam pocit ze celkova cena byla 1600 dolaru plus minus. Kdyz z toho odectu gumicky (ktere bych stejne koupil i k jinymu setu) a odectu krouzky do svetel sem tam kolem 1200. No a kdyz to vzemu nekde po castech co ma kdo doma zbytky a koupim jen funkcni moturky, raminka, eletriku tak sem tam za 800 dolaru a bude to fungovat. zbytek se necha dohledat po dilech na ebay.. Ono koupit celej set co treba nebeha jak ma a pak dokupovat nove veci to uz je lepsi poridit zaklad novej a zbytek po inzeratech..
Nikdo to neberte osobne napsal jsem to obecne.
No a v nejhorsim to funkcni nebude z vrakace privezu moturky ze steracu svetel, koupim raminka a gumicky a budu to mit jen na paradu a nebo to pripojim na sterace a vysledek bude stejnej jako kdyz koupim nefunkcni set.

Jinak sem udelal nejakej cenik co by stale melo bejt dostupne. Nove gumicky bych z toho klidne vyhodil ty bych kupoval nove tak jako tak. jinak sem nezapocital dolarove polozky za sroubky maticky vesmes veci od 2 do 5ti dolaru. Ano cena je vyssi nez sem si myslel ale krouzky do svetel se nachaji sehnat obcas za min atd.. slo me spis o podtsane veci jako moturky raminka a kabelaz. Rele sem zapomel prihodit. Mam pocit ze celkova cena byla 1600 dolaru plus minus. Kdyz z toho odectu gumicky (ktere bych stejne koupil i k jinymu setu) a odectu krouzky do svetel sem tam kolem 1200. No a kdyz to vzemu nekde po castech co ma kdo doma zbytky a koupim jen funkcni moturky, raminka, eletriku tak sem tam za 800 dolaru a bude to fungovat. zbytek se necha dohledat po dilech na ebay.. Ono koupit celej set co treba nebeha jak ma a pak dokupovat nove veci to uz je lepsi poridit zaklad novej a zbytek po inzeratech..

No a v nejhorsim to funkcni nebude z vrakace privezu moturky ze steracu svetel, koupim raminka a gumicky a budu to mit jen na paradu a nebo to pripojim na sterace a vysledek bude stejnej jako kdyz koupim nefunkcni set.