Mam to jen na zimu aby to topilo, ptze na jare jde cely motor do hajzlu, takze bych byl rad aby nepropouštěl a otevíral... 8kil za novy se mi davat nechce

zeptej se Jirky_325, ja ho bral na m20-ku za petikilo a par kabli navrhBeck píše:Koupim starší funkční termostat na 318i M10, je to takovy ten kus kovoveho bazmeku:)
Mam to jen na zimu aby to topilo, ptze na jare jde cely motor do hajzlu, takze bych byl rad aby nepropouštěl a otevíral... 8kil za novy se mi davat nechce
Mno jo, jenze na M10 je drazsi, nebot se dodava zbytecne s kusem hlinikuLukas-e21 píše:zeptej se Jirky_325, ja ho bral na m20-ku za petikilo a par kabli navrhBeck píše:Koupim starší funkční termostat na 318i M10, je to takovy ten kus kovoveho bazmeku:)
a ja se ho zastanu, pac pise, ze to ma jen na zimu, tak na co novy?Jirka325 píše:Mno jo, jenze na M10 je drazsi, nebot se dodava zbytecne s kusem hlinikuLukas-e21 píše:zeptej se Jirky_325, ja ho bral na m20-ku za petikilo a par kabli navrhBeck píše:Koupim starší funkční termostat na 318i M10, je to takovy ten kus kovoveho bazmeku:)
A to pan Beck nechce, nebot je setrilek a nema sve BMW dostatecne rad, si musim rejpnout
Treba proto, ze nebude v zime drkotat zubama....to je stejny tema, jako proc nekupovat jety tlumice...ale to je burt, on je setrilek obecnexhokus píše:a ja se ho zastanu, pac pise, ze to ma jen na zimu, tak na co novy?
Jirka325 píše:Treba proto, ze nebude v zime drkotat zubama....to je stejny tema, jako proc nekupovat jety tlumice...ale to je burt, on je setrilek obecnexhokus píše:a ja se ho zastanu, pac pise, ze to ma jen na zimu, tak na co novy?uz jsem to stacil vypozorovat za delsi dobu
Potrefena husa nejvic kejha
![]()
Fakt je ten ze penez moc nemam, jsem student...Jirka325 píše:Treba proto, ze nebude v zime drkotat zubama....to je stejny tema, jako proc nekupovat jety tlumice...ale to je burt, on je setrilek obecnexhokus píše:a ja se ho zastanu, pac pise, ze to ma jen na zimu, tak na co novy?uz jsem to stacil vypozorovat za delsi dobu
![]()
jasne, ale kdyz ty penize nejsou, co se da delat? he? akorat koupit jety a cekat az vyhrajes v T-Rente...Jirka325 píše:Treba proto, ze nebude v zime drkotat zubama....to je stejny tema, jako proc nekupovat jety tlumice...ale to je burt, on je setrilek obecnexhokus píše:a ja se ho zastanu, pac pise, ze to ma jen na zimu, tak na co novy?uz jsem to stacil vypozorovat za delsi dobu
![]()
Nepit, nekourit, nejezdit a setritxhokus píše:jasne, ale kdyz ty penize nejsou, co se da delat? he?
Ano, bylaxhokus píše:jak ze potrefena husa nejvic kejha? neni to narazka na me, ze?
nepiju, nejezdim, nekourim, setrim... jen ta prace je moc "pracna"Jirka325 píše:Nepit, nekourit, nejezdit a setritpopripade treba pri studiu pracovat a privydelavat si.
Ja to tak za dob studentskych praktikoval a moje financni situace byla o poznani lepsi, nez u spoluzaku a to podotykam, ze moje zvysene naklady jsem si hradil sam, nikoliv rodice.
no, protoze se to ukazalo jako ne zas tak nutny, pac stejne nejezdim, nemam cas, nejsem doma a kdyz jo, pouzivam to stribrny, jak se s nim byl u tebe...Jirka325 píše:Ano, bylaxhokus píše:jak ze potrefena husa nejvic kejha? neni to narazka na me, ze?musel jsem si rypnout, kdyz jsi cervenym fontem psal ze NUTNE potrebujes neco a ja ti napsal, ze ti to prodam a ty jsi trval na jetem
Nebo jsi jinymi slovy proste linyxhokus píše:nepiju, nejezdim, nekourim, setrim... jen ta prace je moc "pracna"
No to ti pak ale chybi pocit nezavislosti ne ? Me by to vadilo, jezdit autem pritelkyne, nebo nekoho jineho z rodiny, nemel bych pocit nezavislosti, ze si muzu vzit SVOJE auto KDYKOLIV chci a delat si s nim co chci, protoze je proste MOJExhokus píše:no, protoze se to ukazalo jako ne zas tak nutny, pac stejne nejezdim, nemam cas, nejsem doma a kdyz jo, pouzivam to stribrny, jak se s nim byl u tebe...
asi tak...Jirka325 píše: Nebo jsi jinymi slovy proste liny![]()
![]()
no, ono to "cizi" auto taky neni zas tak moc hrozny...Jirka325 píše:No to ti pak ale chybi pocit nezavislosti ne ? Me by to vadilo, jezdit autem pritelkyne, nebo nekoho jineho z rodiny, nemel bych pocit nezavislosti, ze si muzu vzit SVOJE auto KDYKOLIV chci a delat si s nim co chci, protoze je proste MOJE![]()
No, to je sice pravda, ze z ciziho krev netece a cizi gumy tolik neubejvaj...jezdit autem nekoho jineho je fajn, coz o to, ale nepochopil jsi ten princip nezavislosti, ktery jsem mel na mysli.xhokus píše:no, ono to "cizi" auto taky neni zas tak moc hrozny...ja hlavne moc autem nenajezdim... neni cas (zni to divne, co?) a kdyztak doma je o auto vic (vetsinou a ta moje plechovka uz taky jezdi...) Takze co...
No, Beck ma aspon stale aktualni inzerat na vrhuxhokus píše:nechci to tu zasirat, ale uz je asi pozde...![]()