Ložisko
Ložisko
Ahoj, omlouvám se předem za špatné vysvětlování, ale sám přesně nevím co to je. Kamarád mi dává dokupy třícu z AUTOMATU na MANUÁL. Prý mám sehnat ložisko co je na nějaký tyči ,,mrkvy´´ na převodovce co vede do motoru. Popřípadě, kde se dá sehnat? Děkuji a omlouvám se za mojí neschopnost. A dyštak piště zkusím to nějak bliž vysvětlit. Děkuju
V poradku Tediku vysvetlil jsi to dobre..
Potrebujes tohle lozisko co je u setrvaku aby se ta tycka co toci prevodovkou mela kam oprit. Cena noveho nebude velka a davat pouzite vidim jako nesmysl aby jsi nemusel vyhazovat motor za pul roku znova az zacne chrastit. 
a poridil bych k tomu i dily 2, 3 4 at to mas komplet nove.
etk cislo 11 21 1 709 681
a nebo by to mohlo bejt i spojkove lozisko ale to prepokladam by ti typek rekl presne a navic by jsi ho mel mit nove nebo aspon i s prevodovkou kdyz jsi ji koupil. 21 51 7 521 471
To prvni lozisko motor s automatem nema nepotrebuje ho.
a poridil bych k tomu i dily 2, 3 4 at to mas komplet nove.
etk cislo 11 21 1 709 681
a nebo by to mohlo bejt i spojkove lozisko ale to prepokladam by ti typek rekl presne a navic by jsi ho mel mit nove nebo aspon i s prevodovkou kdyz jsi ji koupil. 21 51 7 521 471
To prvni lozisko motor s automatem nema nepotrebuje ho.
Manželka homosexuála s pláčem vypráví:
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
Ložisko buď v ložiskárně, nebo origo v zastoupení BMW, možná je i druhovýroba.
Rozměr toho ložika bys měl mít 12X32X10 (do září 1990 pak bylo 15x32x10). Pro jistotu bude lepší si odměřit průměry uvnitř klikovky a mrkve převodovky. Nejspíš ty rozměry nebudou běžná serie, tak tam můžeš dát např o 1-2 mm hlubší ložisko - místa je tam dost.
Rozměr toho ložika bys měl mít 12X32X10 (do září 1990 pak bylo 15x32x10). Pro jistotu bude lepší si odměřit průměry uvnitř klikovky a mrkve převodovky. Nejspíš ty rozměry nebudou běžná serie, tak tam můžeš dát např o 1-2 mm hlubší ložisko - místa je tam dost.
325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella
Cece jedno lozisko a slohova prace.aula píše:Ložisko buď v ložiskárně, nebo origo v zastoupení BMW, možná je i druhovýroba.
15X32X10
ale podle etk do M20 2.5 se davalo to prvni, tak nevim.
Manželka homosexuála s pláčem vypráví: