koupím BMW znak
koupím BMW znak
zdravim, potřebuju koupit nový znak predni i zadni na auto E39 je to 530 v sedanu 5dverko ale to by asi nemelo mit na nic vliv... pokud nekdo mate ci odkaz kde to sehnat tak hodte prosim link. dekuju
ma to byt darek tudiz nemam moznost zmerit prumer ale delky uchyceni tudiz potrebu profi radu od vas:D
dík
ma to byt darek tudiz nemam moznost zmerit prumer ale delky uchyceni tudiz potrebu profi radu od vas:D
dík
Zapomněl jsem doplnit, že to je E36 z roku 1994, takže mám pocit, že tam pasuje průměr 82 mm. Jo a kdyby náhodou někdo sháněl znak o průměru 78 mm (aspoň takhle mi to změřilo pravítko), tak se mi tu válí rejhlej znak, netuším na jakej typ může pasovat. Dostal jsem ho grátis v jednom servisu a nemám pro něj uplatnění.
Re: koupím BMW znak
krusty píše:zdravim, potřebuju koupit nový znak predni i zadni na auto E39 je to 530 v sedanu 5dverko ale to by asi nemelo mit na nic vliv... pokud nekdo mate ci odkaz kde to sehnat tak hodte prosim link. dekuju
dík
stale aktual uvedeny shop ma bohuzel jen predni ja potrebuji sadu i ze zadnim takkdyby nedko vedel piste. dekuji