Plastiky a blbosti na 30
Plastiky a blbosti na 30
Potřebuju nějaký blbosti, kryt na rozdelovac M20B25,kryt u ruční brzdy s kaslikem(vanickou), a kdyby se nekomu doma valeli nefunkcni budiky,jakykoliv,potrebuju pouzit jen to plexi,takze budiky jakykoliv,ale sklo jen v dobrem stavu, pokud mozno za lidovky 

Kdo nemá třícu,jakoby nežil...
E30cabrio V8,E65 745i, ex 2x e46 320d
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
doporucuju koupit new a i gumy co to drzej
ja si porad rikal proc mam vejfuk skoro na silnici a tak nejak divne skrizenej na tech gumach a kdyz jsem to vsechno koupil nove a porovnal pochopil jsem

A kdybys ten dekl potreboval na chromacky budiky tak ho mam sundanej a za zvejky si ho muzes odvezt
z kladna to nemas daleko 

A kdybys ten dekl potreboval na chromacky budiky tak ho mam sundanej a za zvejky si ho muzes odvezt

Diky,ale tohle jsem nemyslel,mel jsem namysli,spoj za katem,takovy ty spony kterejma stahnes vyfuk dohromady se zadnim dilem,novy jsem to nikde nesehnal,tak zkousim tady jestli se to nekomu doma nevali z nejakyho shnilyho vyfuku,jinak sklo jsem si rezervoval u kolegy vys,ale zkusim mu napsat,snad se nebude zlobit,odkud ze to jsi,kdyz to nemam daleko? 

Kdo nemá třícu,jakoby nežil...
-
Potřebuju nějaký blbosti, kryt na rozdelovac M20B25,kryt u ruční brzdy s kaslikem(vanickou), a kdyby se nekomu doma valeli nefunkcni budiky,jakykoliv,potrebuju pouzit jen to plexi,takze budiky jakykoliv,ale sklo jen v dobrem stavu, pokud mozno za lidovky
Kryt na rozdelovac mam, u rucky by se taky neco urco naslo, nefunkcni budiky mam do 240 s ekonomerem dam ti to cely jesli chces.
Kryt na rozdelovac mam, u rucky by se taky neco urco naslo, nefunkcni budiky mam do 240 s ekonomerem dam ti to cely jesli chces.