koupím 14" alu na E30,nebo vyměnim
koupím 14" alu na E30,nebo vyměnim
koupím 14" alu na E30, nebo vyměnim za něco jiného z E30,spoiler zender na chroma, recaro,červený pera přední,aj............domluva.díky 602 458 937
Re: koupím 14" alu na E30,nebo vyměnim
jedny alu orig. BMW mam na prodej.Jsou to ale 15"pretory píše:koupím 14" alu na E30, nebo vyměnim za něco jiného z E30,spoiler zender na chroma, recaro,červený pera přední,aj............domluva.díky 602 458 937
koukni na http://www.nobrain-riders.com/elektrony/
Disky jsou 7x14 (možná 7,5 - z hlavy teď nevím), ET jsem tam nikdy nikde nevyčetl. Pneu tam teď jsou 195, tak na dojetí, ale kola snesou o dost širší. Auto je nesnížené. S těma 195-kama to při plném zatížení škrkalo o zadní lem - stačilo zaklepat (nebo odbrousit).Bobo píše:Ahoj, docela bych přemýšlel o těch kolech. Jaké na tom jsou pneu, je auto snížene, nebo ne? ( jde mi o to, jak by vypadaly - a s jakými pneu - na nesníženém autě).
Hodně záleží na oleji, ale pokud to je lehoučce, tak to bude ještě šlapat pěkně dlouho.Bobo píše:Dík Bobo (převodovka ještě pořád funguje, ikdyž na 2 semtam lehoučce přidrhne).
A profilové číslo? Takhle to vypadá pěkně. Širší než 195 nechci. Já mam teď 15", ale ty disky jsou semtam škráblé a tak, takže bych klidně prozatim dal 14". Kolik bys za ně chtěl? Nejsou nijak ťuklý, poškrábaný,...? Zatim neřikám, že je beru, jen přemýšlímPeťas píše:Disky jsou 7x14 (možná 7,5 - z hlavy teď nevím), ET jsem tam nikdy nikde nevyčetl. Pneu tam teď jsou 195, tak na dojetí, ale kola snesou o dost širší. Auto je nesnížené. S těma 195-kama to při plném zatížení škrkalo o zadní lem - stačilo zaklepat (nebo odbrousit).Bobo píše:Ahoj, docela bych přemýšlel o těch kolech. Jaké na tom jsou pneu, je auto snížene, nebo ne? ( jde mi o to, jak by vypadaly - a s jakými pneu - na nesníženém autě).
Hodně záleží na oleji, ale pokud to je lehoučce, tak to bude ještě šlapat pěkně dlouho.Bobo píše:Dík Bobo (převodovka ještě pořád funguje, ikdyž na 2 semtam lehoučce přidrhne).

Myslíš, že v tý převodovce mam vyměnit olej, nebo nechat tenhle?
Díky.
Vžyď jsem psal, že ET jsem na nich nikde nevyčetBobo píše:A profilové číslo? Takhle to vypadá pěkně. Širší než 195 nechci. Já mam teď 15", ale ty disky jsou semtam škráblé a tak, takže bych klidně prozatim dal 14". Kolik bys za ně chtěl? Nejsou nijak ťuklý, poškrábaný,...? Zatim neřikám, že je beru, jen přemýšlím.

Pokud jsi tam nechal původní, tak bych to doporučoval - nebo zkontrolovat, jestli je tam předepsané množství a když tak doplnit.. Mě na současném autě výměna pomohla. Ale na fóru najdeš i názory, že se to zhorší.Bobo píše: Myslíš, že v tý převodovce mam vyměnit olej, nebo nechat tenhle?
Díky.

Já už ty kola neviděl..... můžu se příležitostně podívat. Ale měl by to být výrobce předepsaný rozměr a to je právně těch 195/60 - fakt ale nevím.Bobo píše:Nemyslim ET, ale profilové číslo pneumatiky - takhle to v blatníku vypadá celkem akorát velíký, když jsem měl 14 s pneu 195/60 r14, byly menší... Teda aspoň se mi to zdálo.