Přerušovač blinkrů

Vše co se týká E30, případně dalších BMW.
Odpovědět
Asmodeus

Přerušovač blinkrů

Příspěvek od Asmodeus » 26. 01. 2009 19:37

Neválí se náhodou někomu doma přerušovač blinkrů (relé)? Potřebuju ale čtyřkontaktní.
Nabídky třeba do SZ!

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 26. 01. 2009 23:29

ráno se ti podívám myslím že ho mám.cena by byla 150kč a je možnost ho i poslat poštou.ale ráno ti dám vědět :wink:
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

Asmodeus

Příspěvek od Asmodeus » 27. 01. 2009 09:12

vlada320 píše:ráno se ti podívám myslím že ho mám.cena by byla 150kč a je možnost ho i poslat poštou.ale ráno ti dám vědět :wink:
Fajn, tak dej pak vědět!

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 27. 01. 2009 12:32

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=61&fg=25
tak pokud je to to relé číslo 6 tak ho mám.je origo bmw a když jsem zjistil kolik stojí nový od helly tak zaokrouhluju cenu aspoň na 200kč.pokud máš zájem tak dej vědět.večer bych ti ho kdyžtak vyfotil když budeš chtít
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

Asmodeus

Příspěvek od Asmodeus » 27. 01. 2009 13:29

vlada320 píše:http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=61&fg=25
tak pokud je to to relé číslo 6 tak ho mám.je origo bmw a když jsem zjistil kolik stojí nový od helly tak zaokrouhluju cenu aspoň na 200kč.pokud máš zájem tak dej vědět.večer bych ti ho kdyžtak vyfotil když budeš chtít
Díky za nabídku, Vláďo. Ano, stojí to palbu, proto jsem to sháněl tady na klubu. Je od tebe fajn, že tlačíš na pilu a zvedáš cenu, vážím si toho! :wink: :) Stejně máš na čísle 6 jen tři kontakty a já celou dobu píšu o čtyřech. :wink: a už jsem dostal nabídku za kilo, takže díky za spolupráci! :wink:

P.S. Potřebuju to číslo 7 - pro vozidlo s tažným.

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 27. 01. 2009 13:32

Asmodeus píše:
vlada320 píše:http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=61&fg=25
Díky za nabídku, Vláďo. Ano, stojí to palbu, proto jsem to sháněl tady na klubu. Je od tebe fajn, že tlačíš na pilu a zvedáš cenu, vážím si toho! :wink: :) Stejně máš na čísle 6 jen tři kontakty a já celou dobu píšu o čtyřech. :wink: a už jsem dostal nabídku za kilo, takže díky za spolupráci! :wink:

P.S. Potřebuju to číslo 7 - pro vozidlo s tažným.
nemáš zač ale to že potřebuješ čtyřkontaktní pro vozy s tažným jsi tam dopsal asi teď protože včera to tam nebylo. :wink: a že tlačim na pilu?v dnešní době je to normální :wink: mě se jenom strašně líbí jak vy si jezdíte v bmw ale žijete v nějakejch dimenzích že všechno se na to auto dá koupit za stovku a když je to dražší tak nadáváte.a hlavně většina kupuje buď tady starý díly za pár šupů a nebo neorigo který hovno vydržej.člověk by si měl uvědomit na co má a na co ne :wink: mě se krásně a ať ti autí slouží

Asmodeus

Příspěvek od Asmodeus » 27. 01. 2009 20:29

Vláďo, to, že potřebuju 4-kontaktní, je v inzerátu od začátku, asi sis toho jen nevšiml, ale to mi neva.
Jen mě sralo, jak jsi nabídnul cenu a pak, když zjistíš, že se na tom dá vyrýžovat ještě pajcka, tak jsi to osolil. Udělal jsi ze sebe zase šulina. Kdybys hned řekl dvě kila i s poštou, vezmu ho, protože je to pořád míň, než z obchodu, ale takhle zvyšovat cenu.... 3-kontaktní jsem dostal ZADARMO! Ale protože potřebuju 4-kontaktní, jsem ochoten ho za něj vyměnit a ještě klidně kilopade doplatit. Nemám pocit, že na svoje auto dostanu vše za stovku, ale od toho je klub, kde by si lidi mohli vyjít vstříc, nemyslíš? Ten přerušovač není věc, která by se srala na autě 3x do měsíce, navíc by ho mohlo dost lidí mít třeba z rozebraného auta a nemusel by jim být k ničemu, tak se nezlob, že jsem se pokoušel ho sehnat levněji, jsem piča, mrzí mě to, že jsem se zachoval tak vyčůraně, fakt! :wink:

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 27. 01. 2009 22:55

Asmodeus píše:Vláďo, to, že potřebuju 4-kontaktní, je v inzerátu od začátku, asi sis toho jen nevšiml, ale to mi neva.
Jen mě sralo, jak jsi nabídnul cenu a pak, když zjistíš, že se na tom dá vyrýžovat ještě pajcka, tak jsi to osolil. Udělal jsi ze sebe zase šulina. Kdybys hned řekl dvě kila i s poštou, vezmu ho, protože je to pořád míň, než z obchodu, ale takhle zvyšovat cenu.... 3-kontaktní jsem dostal ZADARMO! Ale protože potřebuju 4-kontaktní, jsem ochoten ho za něj vyměnit a ještě klidně kilopade doplatit. Nemám pocit, že na svoje auto dostanu vše za stovku, ale od toho je klub, kde by si lidi mohli vyjít vstříc, nemyslíš? Ten přerušovač není věc, která by se srala na autě 3x do měsíce, navíc by ho mohlo dost lidí mít třeba z rozebraného auta a nemusel by jim být k ničemu, tak se nezlob, že jsem se pokoušel ho sehnat levněji, jsem piča, mrzí mě to, že jsem se zachoval tak vyčůraně, fakt! :wink:
víš co radši jsem smaza to co jsem sem reagoval.nebudu se s tebou zahazovat :wink:ahoj

Morienthez

Příspěvek od Morienthez » 28. 01. 2009 14:02

Kdybys nebyl tak daleko tak bych ti ho dal zadarmo.. jenom potrebuje ocistit kontakty.. nekde se mi vali
Neco za prachy jo a neco ne.. Tohle by se melo davat zadarmo
"life is bitch and then you die.."

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 29. 01. 2009 07:30

Asmo, takže už ho máš ? Taky se mi tu někde válelo, tak jestli mám začít hledat ?! Samo že by bylo zadarmo

Asmodeus

Příspěvek od Asmodeus » 29. 01. 2009 09:10

Tweety píše:Asmo, takže už ho máš ? Taky se mi tu někde válelo, tak jestli mám začít hledat ?! Samo že by bylo zadarmo
Zatím nevím. Jeden člen mi ho slíbil, tak uvidíme. Zatím ti moc děkuju za nabídku, určitě bych se ozval, kdyby mi to padlo! :wink:

Odpovědět