Doklady 2,0i-UŽ MÁM
Doklady 2,0i-UŽ MÁM
Koupím doklady E 30 2,0i co nejlepší rok výroby-aspoň 88.
Naposledy upravil(a) Mirek dne 05. 05. 2004 16:11, celkem upraveno 1 x.
Zas budes moct o to driv na veteransky papiry 
Ja si kvuli tomu rikam poprve tedka, kdyz jsem o tom tak zauvazoval, ze je vlastne dobry, ze mam auto 90 ma papirech 86. Doted jsem videl jen zapory v podobe pripadneho prodeje (asi nehrozi - tezko rict) a v pripade nehody kvuli amortizaci pojistovny. I kdyz vic nez 50 % snad ani neni, takze je to uz stejnak jedno. A posledne byli stedri, jen 40% amortizace mi pocitali, tak jsem stejnak jeste dost vydelal
Jinak mi stehlik uznal prestavbu karoserie z ETy na i uplne bez problemu. A bylo to stale za tu nizsi sazbu cca 15 kil.

Ja si kvuli tomu rikam poprve tedka, kdyz jsem o tom tak zauvazoval, ze je vlastne dobry, ze mam auto 90 ma papirech 86. Doted jsem videl jen zapory v podobe pripadneho prodeje (asi nehrozi - tezko rict) a v pripade nehody kvuli amortizaci pojistovny. I kdyz vic nez 50 % snad ani neni, takze je to uz stejnak jedno. A posledne byli stedri, jen 40% amortizace mi pocitali, tak jsem stejnak jeste dost vydelal

Jinak mi stehlik uznal prestavbu karoserie z ETy na i uplne bez problemu. A bylo to stale za tu nizsi sazbu cca 15 kil.
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to sice uz loni, ale mam prestavbu z 320i saloon na 325iX Touring. Stehlik asi povoluje podle nalady.weNTyll píše:Jestli delas prestavbu na karoserii tak motor musi sedet, to joMirek píše:Stehlík řekl že musí sedět obsah tak proto sháním 2.0

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Jediný co nejni možný je auto bez katu na TP s katem.Francis píše:Bylo to sice uz loni, ale mam prestavbu z 320i saloon na 325iX Touring. Stehlik asi povoluje podle nalady.weNTyll píše:Jestli delas prestavbu na karoserii tak motor musi sedet, to joMirek píše:Stehlík řekl že musí sedět obsah tak proto sháním 2.0Uz se jeden znalec divil jak to ze mam Touring vyrobeny 1984
BMW The Ultimate Driving Machine
- Spooky-0987