lízo
Re: lízo
...mám jedno kopie is je za laminátu připravený pod lak...jen mini mikro prasklinka uprostřed..foto můžu poslat večer(nebo můžu poslat mms mám ho vyfocený ve founu,775236953) nechám ho za 500,-nebo se ňák diohodnem,(koupil jsem ho v tomhle stavu asi před dvěma lety už nevim přesně od koho tady na fóru za 800,- a do ted jsem se nedostal k tomu nalakovat ho a dat na auto..)Damian píše:koupím lízo na plasta,nejlépe is
Re: lízo
tak jo,pošli mi prosím foto až budeš mít čas.Řezňa píše:...mám jedno kopie is je za laminátu připravený pod lak...jen mini mikro prasklinka uprostřed..foto můžu poslat večer(nebo můžu poslat mms mám ho vyfocený ve founu,775236953) nechám ho za 500,-nebo se ňák diohodnem,(koupil jsem ho v tomhle stavu asi před dvěma lety už nevim přesně od koho tady na fóru za 800,- a do ted jsem se nedostal k tomu nalakovat ho a dat na auto..)Damian píše:koupím lízo na plasta,nejlépe is
strana.petr@seznam.cz. ,ale určitě mám zájem.
no dohaje ja si to precet az ted, to sme to mohli poresit...hele neva tak ja se ozvu v patek a dam vedet kdy prijedu do toho usti, to budenejjednodussiDamian píše:no,i to by šloadam320 píše:ja mam normalni origo, mohli bysme smenit
jinak zejtra ráno zase jedu do PH.
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
tak jo,tak se pak ozvi a spácháme tu výměnu když budeš spokojenejadam320 píše:no dohaje ja si to precet az ted, to sme to mohli poresit...hele neva tak ja se ozvu v patek a dam vedet kdy prijedu do toho usti, to budenejjednodussiDamian píše:no,i to by šloadam320 píše:ja mam normalni origo, mohli bysme smenit
jinak zejtra ráno zase jedu do PH.bud tak nebo onak