tohle je klub lidi ktery si snazili kdysi pomahat, kazdej kdo se sem zaregistroval aby s necim kseftoval padnul behem kratky doby na drzku, tak to mejte na vedomi chytraci a uzijte si to svy bmw(jak mocné slovo zvlást kdz jde o e30
IS lizo + ventilator topeni + RJ centralu
co jsi zač?? já vozil a opravoval baworáky ještě v době když tys ani nevěděl co ty 3 písmena znamenaj..
Ty musíš bejt jeden z těch co si koupili BMW a už nemaj na benzín.. 
ale máš pravdu, jsem překupník. Já to totiž koupim v D a CH na vrakovišti a tady to prodám. Samozřejmě se ziskem. Protože dobrej pocit že bych to prodal debilovi jako jsi ty z lásky ke značce je sice krásnej, ale nenajim se z něj.. a nepostavim ani barák s bazénem..
napiš sem zase něco chytrýho ať se ostatní pobavěj...
ale máš pravdu, jsem překupník. Já to totiž koupim v D a CH na vrakovišti a tady to prodám. Samozřejmě se ziskem. Protože dobrej pocit že bych to prodal debilovi jako jsi ty z lásky ke značce je sice krásnej, ale nenajim se z něj.. a nepostavim ani barák s bazénem..
napiš sem zase něco chytrýho ať se ostatní pobavěj...
myslis ty odpohledu sroty co mas v podpisu? to je ostuda uz na internetu, natoz to zrejme videt v realu,
vis hovno co ja jsem na autech poskladal a co ja odkud vozim, ano mas pravdu jebky za padesat tisic me nezajimaj, vozim z nemecka auta 2001 a vejs, semtam musim udelat na objednavku i vyjimku a dotahnout nakyho volkswagena
jak dlouho mas prostimte bmw ty ostrileny starce?
(jen se zajimam abych pak treba nesral nekoho kdo jako to auto i vymyslel
)
no nic, nema smysl se hadat, proste kdyz tady nabizis neco co na vrakovisti(kde se tim ten clovek celkem dobre zivy) stoji vice nez o polovinu min tak se nediv ze jses za hlupaka co si chce namastit kapsu na nakym sto let starym kusu elektriky
vis hovno co ja jsem na autech poskladal a co ja odkud vozim, ano mas pravdu jebky za padesat tisic me nezajimaj, vozim z nemecka auta 2001 a vejs, semtam musim udelat na objednavku i vyjimku a dotahnout nakyho volkswagena
jak dlouho mas prostimte bmw ty ostrileny starce?
no nic, nema smysl se hadat, proste kdyz tady nabizis neco co na vrakovisti(kde se tim ten clovek celkem dobre zivy) stoji vice nez o polovinu min tak se nediv ze jses za hlupaka co si chce namastit kapsu na nakym sto let starym kusu elektriky
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
koukal jsem zas na tvoje povolání - máš tam PO.. buď policajt, posera nebo póvl?
(všechno je špatně.. )
víš, ty mi nestojíš ani o to abych se s tebou dohadoval.. Jseš jen obyčejnej kurvič příspěvků.. podívej se co jsi tu všude zadělal, už tím spíš, že hledáš moje příspěvky a snažíš se mě urážet všude kde jsem napsal, přesto, že to ostatní nezajímá a koukal jsem že kurvíš a pomlouváš i jiným a taky že někomu nabízíš na prodej nějaký kaše za 50 tisíc ze zahraničí na přihlášení. To jsou ty od 2001 výš??
viewtopic,p,365956.html#365956
.... Pak se nediv, že tě nikdo nemá rád..
je mi tě líto.
ale jak jsem napsal, mě nenasereš.
(všechno je špatně.. )
víš, ty mi nestojíš ani o to abych se s tebou dohadoval.. Jseš jen obyčejnej kurvič příspěvků.. podívej se co jsi tu všude zadělal, už tím spíš, že hledáš moje příspěvky a snažíš se mě urážet všude kde jsem napsal, přesto, že to ostatní nezajímá a koukal jsem že kurvíš a pomlouváš i jiným a taky že někomu nabízíš na prodej nějaký kaše za 50 tisíc ze zahraničí na přihlášení. To jsou ty od 2001 výš??
viewtopic,p,365956.html#365956
ale jak jsem napsal, mě nenasereš.
proč si ji nekoupíš od adama 320?
ventilátor pořád mám-cena platí a lízo za 2000 zmizelo
ventilátor pořád mám-cena platí a lízo za 2000 zmizelo
BĚŽNÝ SERVIS BMW
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=64659
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=64659
přesto, že jsem ti to již jednou napsal, napíšu ti to znovu..
Je NOVÁ, a je pro E30. Neni problém ji vyzkoušet na tvém autě než ji zaplatíš. Aby jsis o mě nemyslel že jsem jako ADAM320, který tu nablábolí kolik má jednotek za super ceny přesto že nikdy žádnou neměl..
můžu poslat i foto s číslem jednotky a můžeš ověřit v ETK pokud nemáš cestu do Prahy..
Je NOVÁ, a je pro E30. Neni problém ji vyzkoušet na tvém autě než ji zaplatíš. Aby jsis o mě nemyslel že jsem jako ADAM320, který tu nablábolí kolik má jednotek za super ceny přesto že nikdy žádnou neměl..
můžu poslat i foto s číslem jednotky a můžeš ověřit v ETK pokud nemáš cestu do Prahy..