kdyz sem svuj tlumic zkousel ,,marne,, vyrazit z tehlice dojebal sem gumu a nechce se mi davat palku za fungl ,jeste vyresit jak je dostat ven
Zadni tlumice do E34
Zadni tlumice do E34
shanim zadni tlumice na E34 nejlepe original v co nejlepsim stavu je to na bmw 525i e34 vanos
kdyz sem svuj tlumic zkousel ,,marne,, vyrazit z tehlice dojebal sem gumu a nechce se mi davat palku za fungl ,jeste vyresit jak je dostat ven
Myslim, že 2 roky je na něj záruka a na výběr jsou i jiní výrobci, stačí se trošku porozhlédnout po netu (Elit, Autokelly, Barták atd.)Hopiondra píše:mam sedan a nivo nemammod tlumice pozaduji aby vydrzel alespon 3roky a aspon 40tisic KM myslite ze by to ALko mohlo splnit?
Tyhla alkáče patřej mezi nejlevnější a vo tom to je.
Rozhodně si myslim, že je blbost kupovat starej tlumič
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Barták je drahej.
Jináč, já jsem si je letos kupil - Alka kvůli hodně příznivý cenový nabídce a po cca 13 tkm zatím v pohodě.
Je teda fakt, že to jsou Alka pro západní trh - Německo, Holandsko, Francie - jsou dělaný v Německu, takže jim věřím.
To samý mám na Saabu Monroe - taky ne pro východní Evropu - dělaný v polským prdelově a jsou zatím po cca 20 tkm taky v dobrý kondici.
Jináč bych bral SACHS nebo Kajbáby.
Přední jedině SACHS.
A pak teda Bilstein, možná Kony, ale to je jiná liga.
A nebo nechat zrepasovat.
Jináč, já jsem si je letos kupil - Alka kvůli hodně příznivý cenový nabídce a po cca 13 tkm zatím v pohodě.
Je teda fakt, že to jsou Alka pro západní trh - Německo, Holandsko, Francie - jsou dělaný v Německu, takže jim věřím.
To samý mám na Saabu Monroe - taky ne pro východní Evropu - dělaný v polským prdelově a jsou zatím po cca 20 tkm taky v dobrý kondici.
Jináč bych bral SACHS nebo Kajbáby.
Přední jedině SACHS.
A pak teda Bilstein, možná Kony, ale to je jiná liga.
A nebo nechat zrepasovat.
BMW The Ultimate Driving Machine
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
otec má doma jeté zadní tlumiče (dával nivelační) jsou v dobrém stavu a určitě je nechá za supr cenu. pokud by jsi měl zájem volej 777/301767 a domluv se