Převodovku 324TD
Převodovku 324TD
Kopím převodovku na 324TD v dobrém stavu... tel. 608149211, email rotts@centrum.cz... Praha nebo Plzeň výhodou:)
Ja bych to asi neresil, myslim, ze to na jizde skoro nepujde poznat ... kvalty nejsou zas tak rozdilne odstupnovany.Lenoch píše:na 2.4D je jiná.... z diesela mam dve...zahy píše:mam z 2,4d cinkni mi,nebo ti ji muzu dovezt tady od kolegy z prahy
------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
Tak odstupňování kvaltů vůbec neřeším. Jde o to že převodka z TD má hlubší tu dutinu na spojku. Převodka z D jí má malou - je stejná jako u 2.0i. Jenže na TD se dá napasovat blbě... setrvák tam má tak dva milimetry vzdálenost od stěny převodky... navíc po smontování sem měl furt trochu vystavenou spojku, takže sem musel začít upravovat... prostě je to neorigo a nahovno... jen proto sháním origo...Záchvat píše:Ja bych to asi neresil, myslim, ze to na jizde skoro nepujde poznat ... kvalty nejsou zas tak rozdilne odstupnovany.Lenoch píše:na 2.4D je jiná.... z diesela mam dve...zahy píše:mam z 2,4d cinkni mi,nebo ti ji muzu dovezt tady od kolegy z prahy
Aha, tak to jsem nevedel ..... prevodovku mam, jen nevim v jakem stavu, ale jelo to.Lenoch píše:Tak odstupňování kvaltů vůbec neřeším. Jde o to že převodka z TD má hlubší tu dutinu na spojku. Převodka z D jí má malou - je stejná jako u 2.0i. Jenže na TD se dá napasovat blbě... setrvák tam má tak dva milimetry vzdálenost od stěny převodky... navíc po smontování sem měl furt trochu vystavenou spojku, takže sem musel začít upravovat... prostě je to neorigo a nahovno... jen proto sháním origo...Záchvat píše:Ja bych to asi neresil, myslim, ze to na jizde skoro nepujde poznat ... kvalty nejsou zas tak rozdilne odstupnovany.Lenoch píše: na 2.4D je jiná.... z diesela mam dve...
500 ?
------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520