potřebuji výše specifikované podložky se středovou dírou 72,6 a s centrováním pro ráfek
má někdo 2-4 kusy ?
podložky 5x120 5-10mm
podložky 5x120 5-10mm
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Sice trošku OT, ale zajímalo by mě, proč podložky o tloušťce 5-10mm nejdou udělat s centrováním pro ráfek? Pokud mají kola větší průměr díry než je průměr náboje pro kolo na brzdovém kotouči, tak to není problém. Já mám na autě 5mm podložky i s centrováním pro kolo.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Centrování jde udělat samostatně. Nechával jsem to dělat známému na Audi.... podložka bez centrování, centrování samostatný "kroužek" naklepnutý z vnitřní strany originálního náběhu (nadstavili jsme to stejně jak byla tlustá podložka)..... funguje to dodnes naprosto stejně jako podložka s náběhem. Bez něj kola nevycentruješ a pak ti vibruje volant 
Too Boost: většinou kola nemají větší průměr díry než náboj a taky náběh je na náboji a ne na kotouči
Too Boost: většinou kola nemají větší průměr díry než náboj a taky náběh je na náboji a ne na kotouči