Zimáky nebo letnaky 195/65 14ctky vsechny 4ry POMOC
Zimáky nebo letnaky 195/65 14ctky vsechny 4ry POMOC
čus nemate nekdo nepotrebny????potrebuju vsechny 4ry muzou bejt i na dojetí!!neudelal jsem kuli tomu evidencku a mam na to 6 dní jinak mi to propadne.....budte tak hodni a napiste mi nekdo..nejlepe nekdo z prahy....díky nejak se domluvime
Jestli Tě vyhodily z evidenčkykvuli špatnému rozměru pneu, tak je pošli do pr..e, neb to je součástí STK, nikoliv evidenčky... nedělal jsi to náhodou v Březový? Tam je jeden mladej kokot vysazenej na BMW...
tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Poslat někam je nemůže, protože evidenčka je " ztotožnění vozidla s doklady ". Tzn. když je tam nějakej aktivista, zkoumá rozměr pneu, tažný, ABS apod... prostě všechno, co je napsaný v TP a jde zkontrolovat.Macek píše:Jestli Tě vyhodily z evidenčkykvuli špatnému rozměru pneu, tak je pošli do pr..e, neb to je součástí STK, nikoliv evidenčky... nedělal jsi to náhodou v Březový? Tam je jeden mladej kokot vysazenej na BMW...
Bohužel má na to i právo.
Mám zkušenost na Bohdalci, kde koukl děda jedním okem na VIN, zabouchl to a hotovo, třeba v Motole byli důležitý jako prase a zkoumali úplně všechno.
nevim jak se jmenuje ulice ale je to u vysocan...kousek od sazka areny...byl tam takovej kokot ze mi rekl jen priste si prijedete se spravnym rozmerem gum...pochopil jsem to jako ze si dela prdel a pusti mne protoze se mi smal do držky...tak sem sednul a cekam ze si prihlasim auto a asi po pul hodine kouknu na evidencku jako na papir a tam ze sem neprosel....je to moje chyba mnel jsem se podivat hned no.to je ted jedno musim sehnat nejaky kola...aspon na pujceni....musim mit bud 195/65 14 a nebo 205/55 15 mam na to cas do 17.10.
HEEEEELLLLLPPPPP

-
Čau, to by přece neměl být žádný problém udělat si evidenčku jinde. Akorát asi zase zacáluješ znova 150 Kč. Já mám zkušenosti takový, že můžeš jet jednou tam a pak zase jinam. I na STK. Škoda že nejsi z JM, mám tady dobré známé kteří ti udělají evidenčku a STK na cokoliv a na počkání. Pokud by někdo někdy potřeboval z něčím takovým pomoct tak není problém
M