koupím vodni pumpu
koupím vodni pumpu
koupim vodni pumpu na 320i e30 m20 plast Motronic.nesmi nijak piskat proste nesmi vydavat zadny zvuky ktery naznacujou jeji rychly odchod do vecnych lovist.ta moje je hotova je jen otazka casu nez zacne tyct.
cenu nabidnete a prosim nekdo z prahy.diky Vlada
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
Re: koupím vodni pumpu
Jednu mám dávala se tam nová než zadřeli motor.Je téměř nová.vlada320 píše:koupim vodni pumpu na 320i e30 m20 plast Motronic.nesmi nijak piskat proste nesmi vydavat zadny zvuky ktery naznacujou jeji rychly odchod do vecnych lovist.ta moje je hotova je jen otazka casu nez zacne tyct.cenu nabidnete a prosim nekdo z prahy.diky Vlada
Prodam - viewtopic.php?p=135772#135772
co za ni?Montyjack píše:Jednu mám dávala se tam nová než zadřeli motor.Je téměř nová.vlada320 píše:koupim vodni pumpu na 320i e30 m20 plast Motronic.nesmi nijak piskat proste nesmi vydavat zadny zvuky ktery naznacujou jeji rychly odchod do vecnych lovist.ta moje je hotova je jen otazka casu nez zacne tyct.cenu nabidnete a prosim nekdo z prahy.diky Vlada
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
nevym 500 Vč.pošty.vlada320 píše:co za ni?Montyjack píše:Jednu mám dávala se tam nová než zadřeli motor.Je téměř nová.vlada320 píše:koupim vodni pumpu na 320i e30 m20 plast Motronic.nesmi nijak piskat proste nesmi vydavat zadny zvuky ktery naznacujou jeji rychly odchod do vecnych lovist.ta moje je hotova je jen otazka casu nez zacne tyct.cenu nabidnete a prosim nekdo z prahy.diky Vlada
Prodam - viewtopic.php?p=135772#135772