Spínač stahování oken
Spínač stahování oken
Koupim nutně podsvícený spínač el. stahování bočních oken ... alespoň jeden mi pomůže, za dva kusy bych byl mooooc vděčný! V případě že nějaký máte kontakt na mě fikux@seznam.cz nebo přes sz
Díky moc!
Díky moc!
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
- [CZ]Airwolf[OC]
Jo? A jak to jde vyčistit? Jak tady píše Airwolf, tak jsem na to koukal a nepřišlo mi, že jdou rozebrat. Jinak mám tam všechny čtyři akorát jeden pokulhává při vytahování okna nahoru a na druhym nesvítí jedna půlkaFlery píše:jen dotaz nemas podsviceny nebo ti jen nejdou..dou vycistit a majak ok..cistil sem vsechny a jeden mi de postou....ten nekdo vymenil za ten obyc...ale ty 3 makaj po vycisteni ok tak rada chlape
- [CZ]Airwolf[OC]
sakra ty mas takove ty pulene co ? ja mam totiz spinace z E36tky...jsem zapomel na rozdil mezi E30/E36 spinacema...me se ty E36tkove libi vic.Fikux píše:Jo? A jak to jde vyčistit? Jak tady píše Airwolf, tak jsem na to koukal a nepřišlo mi, že jdou rozebrat. Jinak mám tam všechny čtyři akorát jeden pokulhává při vytahování okna nahoru a na druhym nesvítí jedna půlkaFlery píše:jen dotaz nemas podsviceny nebo ti jen nejdou..dou vycistit a majak ok..cistil sem vsechny a jeden mi de postou....ten nekdo vymenil za ten obyc...ale ty 3 makaj po vycisteni ok tak rada chlape
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Jo jo přesně tak ... já mám tu jednu půlku vypoulenou a druhou propoulenou nebo jak se tomu nadává[CZ]Airwolf[OC] píše:sakra ty mas takove ty pulene co ? ja mam totiz spinace z E36tky...jsem zapomel na rozdil mezi E30/E36 spinacema...me se ty E36tkove libi vic.Fikux píše:Jo? A jak to jde vyčistit? Jak tady píše Airwolf, tak jsem na to koukal a nepřišlo mi, že jdou rozebrat. Jinak mám tam všechny čtyři akorát jeden pokulhává při vytahování okna nahoru a na druhym nesvítí jedna půlkaFlery píše:jen dotaz nemas podsviceny nebo ti jen nejdou..dou vycistit a majak ok..cistil sem vsechny a jeden mi de postou....ten nekdo vymenil za ten obyc...ale ty 3 makaj po vycisteni ok tak rada chlape
Ok zkusim to ... díky moc za radu! Při nejhoršim aspoň jeden objednám v Autecu ... sice to bude bolet, ale co se dá dělat ... 970,- KčFlery píše:2 šroubovaky opatrne rozebrat moc tam toho vevnitr neni prihnout lehce dosedaci plochy a ocistit co nejmensim šroubovackem nejaky to mazivo ci kontaktol a zarovicku tam taky dobastlis kdyz budes schanet....
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
¨to stoji jeden skoro litr??? ty jo ja cistil vsechny 4 a sou ok..takze se neboj nic nejde prehodit ani zapomenoutFikux píše:Ok zkusim to ... díky moc za radu! Při nejhoršim aspoň jeden objednám v Autecu ... sice to bude bolet, ale co se dá dělat ... 970,- KčFlery píše:2 šroubovaky opatrne rozebrat moc tam toho vevnitr neni prihnout lehce dosedaci plochy a ocistit co nejmensim šroubovackem nejaky to mazivo ci kontaktol a zarovicku tam taky dobastlis kdyz budes schanet....
Tel : 773 622 822
Přesně tak ... kus za 970Kč ... teda ti mi aspoň řekli po telefonuFlery píše:¨to stoji jeden skoro litr??? ty jo ja cistil vsechny 4 a sou ok..takze se neboj nic nejde prehodit ani zapomenoutFikux píše:Ok zkusim to ... díky moc za radu! Při nejhoršim aspoň jeden objednám v Autecu ... sice to bude bolet, ale co se dá dělat ... 970,- KčFlery píše:2 šroubovaky opatrne rozebrat moc tam toho vevnitr neni prihnout lehce dosedaci plochy a ocistit co nejmensim šroubovackem nejaky to mazivo ci kontaktol a zarovicku tam taky dobastlis kdyz budes schanet....
Na 99% to pude vycistit (vlastni zkusenost) jar, horka voda a uchostoury a pohraj si stim vecer u televize a rano oviras....... Vjetsinou jsou uvnitr dost zasrany a jestli nesviti tak muze bejt braskla jedna s tech zarovicek....pak doporucuju GES technic pod Jirakem.
EX E30 M20 2.0 chrom, E30 M50 2.0 plast, E36 M50 2.0 coupe
E39 530D Touring
E39 530D Touring
no vodu a jar na to používat nebudu (kvůli oxidaci) ale vykoupu to v kontaktolu a uvidim co se staneAkmall píše:Na 99% to pude vycistit (vlastni zkusenost) jar, horka voda a uchostoury a pohraj si stim vecer u televize a rano oviras....... Vjetsinou jsou uvnitr dost zasrany a jestli nesviti tak muze bejt braskla jedna s tech zarovicek....pak doporucuju GES technic pod Jirakem.
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
no moje uz maj dolicky...ale jak rikam vyskrabat bordel necim ostrym v dosedacix plochach a divil semse maka to az na jeden kterej de hur na jeden kontakt a ten me pride od bajzika
jen pro overeni sem rozebral ten z el sibru u M 40 a taky neni zanovní a je zo 12\90
jen pro overeni sem rozebral ten z el sibru u M 40 a taky neni zanovní a je zo 12\90
Tel : 773 622 822
A proč ne? GeorgeD ho chce vidět, tak si udělám výlet ... jinak s nim jezdim každý víkend a v týdnu když se chci projet ... vždy bez střechy samozřejměFlery píše:ty jezdis ze stanem i ted????Fikux píše:Dneska si jedu pro ten shortshift, tak až dorazim do Práglu, tak si vyndám spínače a večer se na ně vrhnu ... místo věnování se mladý budu spravovat spínače![]()
to bude doma zase jednou horko