ahoj,
nemáte někdo funkční zámek kufru?
nejlépe i s klíčkem, bezcentrálovej (jestli v tom je nějakej rozdíl..)
mě se ten můj včera nějakym záhadnym způsobem pokakal, nabídněte
kontakt PLS na SZ, nebo sem, a nebo na mob. 607765644
díkes
rozdelej ho a pochopis jak je to jednoduchy... ja sem tam mel na uplne jinej klic, rozdelal sem ho a prekopal na ten muj... je to lehky jak facka... navic tobe to bude stacit jen cely vycistit a poradne namazat novou vazelinou...
Oukej, dík za tip , zkusim to vymontovat a promáznout, snad to v mé situaci pomůže, jak říkáš, zejtra dám vědět jak sem dopad.
vis co, me prijde jenom divny, ze stim 100x vpohode votocim a pak zniceho nic po 101x po zadny extra dlouhy dobe (cca 2h) proste ani ho*no
Zave píše:rozdelej ho a pochopis jak je to jednoduchy... ja sem tam mel na uplne jinej klic, rozdelal sem ho a prekopal na ten muj... je to lehky jak facka... navic tobe to bude stacit jen cely vycistit a poradne namazat novou vazelinou...
hehehe pekny kuci, no tak aspoň že už víme jak to vlastně doopravdy bylo
se obávám že bych to naštelovaní na určitej klíč nezvládl asi ani vkřeči, prej to není žádná sranda
škoda jen že sem se k akci "zámek" včera z časovejch důvodů nedostal, takže jsem v práci pěkně s neuzamknutelnym kufříkem, tož doufám že až se k tomu poobědě vrátím že tam ten zesik atd. ještě najdu
Jako Zave, demontovat, vycistit, promaznout. Mel sem stejnej problem pri koupi auta, zniceho nic prestal fakcit, kamos ho rozdelal, bordelu prej jak nasranyho, tak to vycistil a uz zase chodi jak novej