Co nejblíž Praze.
Dvířka od tankovacího ústrojí. Centrál! - vyřešeno
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
Dvířka od tankovacího ústrojí. Centrál! - vyřešeno
Nevím jak se to přesně dá nazvat ale jsou to ty dvířka co se musí otevřít před natankováním
Nejlépe barva Royalblau.
Co nejblíž Praze.
Co nejblíž Praze.
Naposledy upravil(a) Havran dne 21. 05. 2005 09:51, celkem upraveno 1 x.
Re: Dvířka od tankovacího ústrojí. Centrál!
Plechové víko od nádržeHavran píše:Nevím jak se to přesně dá nazvat .
každý dvířka jsou na centrál, je tam ze vnitř takovej vohnout, do kterýho zajíždí tyčkaYXOman píše:Mě se válí doma diamantschwarz, ale neměl jsem centrál. To je nějaký jiný?Havran píše:Pořád Aktuální. Třeba se někomu válí v garáži modrý nebo černý víko demontování z vraku cca 5min ...
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
Děkuji, už mám jasnoMazety píše:každý dvířka jsou na centrál, je tam ze vnitř takovej vohnout, do kterýho zajíždí tyčkaYXOman píše:Mě se válí doma diamantschwarz, ale neměl jsem centrál. To je nějaký jiný?Havran píše:Pořád Aktuální. Třeba se někomu válí v garáži modrý nebo černý víko demontování z vraku cca 5min ...
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
No to koukám ale já nemám čas jezdit do Plzně navíc by mě pak přišli ty dvíře třeba na 1000kčYXOman píše:Děkuji, už mám jasnoMazety píše:každý dvířka jsou na centrál, je tam ze vnitř takovej vohnout, do kterýho zajíždí tyčkaYXOman píše: Mě se válí doma diamantschwarz, ale neměl jsem centrál. To je nějaký jiný?Takže pro Havrana: Mám dvířka v barvě diamantschwarz, jestli chceš