SHÁNÍM A KOUPÍM CABRIO E30
SHÁNÍM A KOUPÍM CABRIO E30
Sháním a koupím cabrio E30 jakékoliv model, stáří, barvy, ale v jediném dobrém stavu, může být jenom drobné závady !!! Ale nespěchám. Někdo náhodou prodá cabrio E30, tak napiš mě, jo. Dík. jorassimo@seznam.cz[/b]
mrkni se tady na prodej nebo pak možná něco seženeš na www.tipcars.cz sem tam je tam něco dobryho.
Čau, jsem z Olomouce. Mě nejde pustit tipcars!Dejk55 píše:mrkni se tady na prodej nebo pak možná něco seženeš na www.tipcars.cz sem tam je tam něco dobryho.
Jseš nováček, že. Kolik je ti?jorassimo píše:Čau, jsem z Olomouce. Mě nejde pustit tipcars!Dejk55 píše:mrkni se tady na prodej nebo pak možná něco seženeš na www.tipcars.cz sem tam je tam něco dobryho.
Jo jo dneska jsem pišu poprve (v praci nuda makam v olmu)ale chodim jsem na stranky už delši dobu. jinak mi je 20. A proč by ti neměl jit spustit tipcars? Tak zkus www.cars.cz ale to asi znáš že?
Ale, ale, ale je mi 23 a co makáš v olmiku? Ty máš coupé stříbrný, a já mám sedan červenýDejk55 píše:Jo jo dneska jsem pišu poprve (v praci nuda makam v olmu)ale chodim jsem na stranky už delši dobu. jinak mi je 20. A proč by ti neměl jit spustit tipcars? Tak zkus www.cars.cz ale to asi znáš že?
Makam jako projektant u jedné firmi projektujem kaskadovy domy tam nad nemocnicou.Pošli mi na kdan@centrum.cz nejaky fotky tvyho sedanu rád nazbírám inspiraci. Co v tom máš?
No bohužel nemám fotky a navíc to neumím.Dejk55 píše:Makam jako projektant u jedné firmi projektujem kaskadovy domy tam nad nemocnicou.Pošli mi na kdan@centrum.cz nejaky fotky tvyho sedanu rád nazbírám inspiraci. Co v tom máš?