alu kola 16palcová 4x100mm,7,5palcová šíře obutá
alu kola 16palcová 4x100mm,7,5palcová šíře obutá
Prodám 4 kusy alu kol s roztečí 4x100mm,tedy pasujících na E30.Jsou ve velmi zachovalém stavu.Jsou široké 7 a půl palců.Jsou obuty do pneu Goodyear Eagle F1(šípový vzor).2 kusy pneu jsou dobré,další dva kusy jsou už na hranici použití,spíš bych to viděl na výměnu.Nicméně mnozí potenciální zákazníci dokáží jezdit i tyto pneu.Komplet sada je obutá a vyvážená. 

Jeté pneu,motopneu,disky,ALU kola....

Ještě info k těm pneu Goodyear Eagle F1 přidávám odkaz s malou info o ceně a kvalitě při kopi nových http://www.4pneu.cz/goodyear-eagle-f1-g ... 40-16-w-86
.....
pozor....jen dnes vyhlašuji akci sleva na tyto kola,včera jsem je detailně zkontroloval a zjistil jsem,že jedno z nich má poškrábaný rantl....
jsem ochoten slevit,toto poškození,které je jen povrchové jsem zjistil dodatečně a proto se omlouvám

-
Prodám 4 kusy alu kol s roztečí 4x100mm,tedy pasujících na E30.Jsou ve velmi zachovalém stavu.Jsou široké 7 a půl palců.Jsou obuty do pneu Goodyear Eagle F1(šípový vzor).2 kusy pneu jsou dobré,další dva kusy jsou už na hranici použití,spíš bych to viděl na výměnu.Nicméně mnozí potenciální zákazníci dokáží jezdit i tyto pneu.Komplet sada je obutá a vyvážená