prodam 15 bbs 4x100
prodam 15 bbs 4x100
prodam original BBS pro bmw bez pohlicek za 2500,- jedno kolo je trosku nakople, ale struktura neni narusena= oprava max 500,-. Jsou celkem pekna, myslel sem ze si je necham na zimaky, ale bohuzel mam autos rozteci 5x100... piste pls ICQ poslu po nem foto
pro pripadne zajemce jen upozornim ze tento inzerat uz tady byl,byl jsem s prodejcem dohodnuty ze se prijedu podivat,domluva byla super i foto na mail mi poslal,ale kdyz jsem prijel na misto a volal jsem mu,telefon nebral,zkousel jsem to hodinu,pak jsem odjel,od te doby se neozval

Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...
toto chovani je jedna z veci kterou asi nikdy nepochopimKenny píše:pro pripadne zajemce jen upozornim ze tento inzerat uz tady byl,byl jsem s prodejcem dohodnuty ze se prijedu podivat,domluva byla super i foto na mail mi poslal,ale kdyz jsem prijel na misto a volal jsem mu,telefon nebral,zkousel jsem to hodinu,pak jsem odjel,od te doby se neozval![]()

Takze ja musim trochu opravit co jsem napsal,dneska mi prodejce napsal SZ a psal ze ode me nemel zadnej neprijatej hovor,ze mu blbne telefon,tak uz jenom z hecu jsem mu volal domluvili jsme se ze prijedu,vsechno tentokrat probehlo a prodejce byl naprosto v pohode takze se zda ze historku s telefonem si asi nevymyslel,kazdopadne stat se to muze a po druhe to bylo naprosto v pohode,pisu to jen aby tady nemel zbytecne spatne jmeno 

Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...