prodáno smazat díky!
prodáno smazat díky!
prodáno smazat
Naposledy upravil(a) tigercz dne 27. 07. 2010 14:14, celkem upraveno 5 x.
>>> Celoplošné polepy auto/moto <<<
Ahoj,přemýšlým o tom autoradiu ale nejsem si zdaleka jist těmi tlačítky jak píšeš,jak moc je to špatné no nevím no! A jestli tě můžu poprosit o aktualní foto ale i ze zadu,je to pro mě důležité. Díky Blahysz@seznam.cz
Fotka zezadu je ve fotogalerii co je v odkazu. Jedná se o tuto fotku: http://tigercz.rajce.idnes.cz/Subwoofer ... C00283.JPG snad to bude dostatečnýBlahycz píše:Ahoj,přemýšlým o tom autoradiu ale nejsem si zdaleka jist těmi tlačítky jak píšeš,jak moc je to špatné no nevím no! A jestli tě můžu poprosit o aktualní foto ale i ze zadu,je to pro mě důležité. Díky Blahysz@seznam.cz

Jinak co se týče tlačítek. Když mačkáš funkční tlačítka na rádiu, tak prostě cvaknou a změní se ti hlasitost. U tohodle rádia necvakaj, ale hlasitost se změní. Skoro jako když máš telefon s dotykovou obrazovkou

jasný, není problémMartyE30 píše:vyměním difer za rádio !(až ho sundám zatim jsem se k tomu nedostal
)

A subwoofer za to řízení + neco prihodim a budem oba spokojený co říkáš ?tigercz píše:jasný, není problémMartyE30 píše:vyměním difer za rádio !(až ho sundám zatim jsem se k tomu nedostal
)
mám už k tomu i nový tlačítka, takže stačí opravit

ex E30 318i, ex E30 318i M40 Touring..Mazel
e30 318i coupe schwarts[/b][/color]
e30 318i coupe schwarts[/b][/color]