cretino píše:Kaja, ked toto citas, skus sa prosim k tomu kompetentne vyjadrit a nie zbabelo utekat po tom, co mi nezdvihas mobil a na mailovu, pripadne facebookovu komunikaciu neodpovedas...
Vyjadrit se jiste mohu, i tobe jsem rikal ze uz nejakou dobu mam sam problem ktery kdyz nevyresim tak nemohu vyresit uz vubec nic, ten problem se jmenuje zdravi. dokud budu jezdit tyden co tyden po nemocnicich (zatimco se ty a jini domnivaji ze se schovavam nacez kdybych se chtel schovat tak ver ze me uz nikdy nikdo nenajde!) tak nejsem schopnej cokoli delat. neber to jako omluvi ani jako vysvetleni ale jako pokud o vyjadreni. telefon pochopitelne zvednu pokud ho mam v dosahu. (treba ted prez svatky)
DVORIS píše:Pokud máš vše podložené smluvně a fakturama tak
www.exekuce.cz a nebude se stačit divit
Mezinarodni exekucni justice je trochu slozitejsi nez se zda... tak prosim nerad nesmysly a pokud to Adrian chce davat na justici tak at se obraci na soukrome organizace s ponekud sveraznejsim postupem.
MAREČEK píše:Andílek je takoví duch.Pokud nechce,tak se neukáže.Kdo ho zná moc dobře,tak ti ho jistě nenaservíruje.Jinak samozřejmě je mi líto,že jsi se dostal do takové situace.Být v tvé kůži,tak se zachovám stejně.
Označení duch mě těší, koukam ze vidis zhruba 2 roky dopredu
cretino píše:nepotrebujem aby mi ho niekto serviroval (

), ja sa len cudujem ze mu to stoji za to - za "par supiek" sa strachovat.. nepoviem, keby islo o desattisice €, ale toto..

z techto "problemu" mam strach v posledni rade.
Iwan píše:pokud jsem mu neco prodaval, nebyl problem.....
pokud jsem po nem neco chtel, snad nikdy to nedodrzel...lec slo o max 4000kc a nikdy nechtel prachy predem..
z netu zmizel, coz uz je samo o sobe podezrely..takze svedomi urcite cisty nema
Ahoj Ivane, na net ted moc pristup nemam tak mozna prave proto

Jinak mas pravdu, svedomi ciste nemam tak asi jako kazdy vyjma tech co chodi kazdu nedelu do kostela a odrikavaji otcenas.