Doporučení servis Most
Doporučení servis Most
Zdar všem,
Rád bych radu a doporučení na servis v Mostě nebo okolí.
Všem předem moc děkuji
Michal
Rád bych radu a doporučení na servis v Mostě nebo okolí.
Všem předem moc děkuji
Michal
Servis
Potrebuji nekoho kdo se mi bude starat o moje autikomaca píše:co potrebujes?

Soucasne bude treba vymenit olej, prohlednout auto a neco boucha na zadku, podzreni tlumice. Takze tohle zkontrolovat a pripadne domluvit jak bude spoluprace fungovat.
Mas nejaky tip?
Moc diky
Michal
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
no neni to primo v moste, ale az v moravevsi, je to otec jednoho mistniho clena-pasta e 30, to je panbu mechanik
samozrejme i pasta, ale jestli nehulis, tak toho s nim na aute moc neudelate
dela si fusky u taty na dilne, ale jak neni co do huby, tak je rozbytej a nemaka 

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

:) zajimave
Zajimave, ale asi hledam nekoho seriozniho kdo je schopen plnit zaruky za servis. Skutecne kdyby neco nehodlam se zabit. Uvital kontakt na nekoho kdo je profik.maca píše:no neni to primo v moste, ale az v moravevsi, je to otec jednoho mistniho clena-pasta e 30, to je panbu mechaniksamozrejme i pasta, ale jestli nehulis, tak toho s nim na aute moc neudelate
dela si fusky u taty na dilne, ale jak neni co do huby, tak je rozbytej a nemaka
Co se tyka huleni nemam v Moste zadne kontakty, ale obcas si dam, jestli mas kontakt, dej vedet muzeme se domluvit

Ahoj
Re: servis
No super. Mas cislo?floris píše:ahoj muzu ti doporucit kluka kterej dela u BMW automechanika a ma svoji dilnu v chomutomove. je velice spolehlivy a ja s nim nemam zadny problem a kdykoliv mu muzu zavolat.za praci ruci
Re: servis
Super moc dekuji. Ja v Chomutove pracuji takze uplne ideal. Jinak on dela na ZL?floris píše:ahoj cislo je bud moje 602749778 a ja to domluvim a reknu mu ze jsi z fora nebo primo na nej 725 167 179 a odkaz se na mne a cenu si domluvite