LED pásky, LED lišty atd.
LED pásky, LED lišty atd.
Čau kluci, takže ve firmě mám na starost LEDky a taky LED pásky, lišty, náhrady za MR16,GU10 a E27. Kdyby měl někdo zájem tak bychom mohli něco vymyslet. Pásky a lišty se daj použít jak do interiéru tak někam na karoserii. Je varianta jak otevřená tak potom voděodolná. Je tady i pásek s 5mm LED, kterej by šel využít do světel, třeba jako angel eyes nebo nějak jako maj nový Audiny, třeba jen půlkruh.. Všechny pásky a lišty jsou na 12V a maj samolepící fólii. Problém je že se to kupuje po kolem, ne po kouskách. K dostání jsou všechny barvy, klidně i RGB. Můžu to nechat za velkoobchodní ceny. Kdo by chtěl víc info tak se ptejte. Pokud se najde někdo kdo by sem dal fotky tak mu je pošlu, nějak mi to nejde..
Fotky klidně pošli na Fikux@seznam.cz vložim ti je sem a taktéž mě zajímají přiblížný ceny jak se ptal Macek a jakej je nejmenší odběr?
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
nějaký fotky jsou odeslány na email, tak se tady snad brzy ukážou.. jinak nejmenší balení pásků je 5m, což je jedno kolo.. u standardních pásků je na 5m 300LEDedek, přičemž se to dá stříhat po 3LED.. napájení je stále 12V.. na 5m by měl bejt proud něco okolo 1.8A aby to svítilo nejvíc.. bohužel nemám na skladě všechno, takže je možný že by se muselo čekat na objednání.. ceny jsou různý, nejdražší je bílá a RGB.. jinak bílá v SMD vychází třeba okolo 2100 Kč/5m a s klasickejma 5mm někde okolo 1400 Kč/5m.. kdyby ste někdo chtěl poradit jakej typ použít tak mi napište kam byste to chtěli a já Vám pošlu fotku toho co by se tam mohlo hodit a nějakou cenu