p.s. nic na tom nemam , kdyz ji nekdo bude chtit dam vam na nej kontakt nebo ji obednam . odber bud u mne ( beroun ) nebo u nej ( porici nad sazavou )
Laminatova kapota - dekl
Laminatova kapota - dekl
Nechavam kamaradovy vyrabet lamino dekl kapoty na "zavodaka" . Bude 4 mm siroka bez vyztuh ( jen deska ) s dirou na znacek . Cena je 3000 . kdyby byl zajem o vic kusu je asi sance jit o petikylo dolu . Pristi tejden budu vedet i cenu lamino kapoty s vystuhama a uchytama "prisroubuj a jed" odhadem cca 6000 kdyby mnel nekdo predbezne zajem tak pisnete muze to hnout s cenou .
Ta "slupka" by mohla bejt cca. do tejdne . poslani postou asi neni problem .
p.s. nic na tom nemam , kdyz ji nekdo bude chtit dam vam na nej kontakt nebo ji obednam . odber bud u mne ( beroun ) nebo u nej ( porici nad sazavou )
Je patek a kapotu nemam? jakto...... to sou teda dodaci lhuty to ti povimTorham píše:Pesch : Orientacni ceny, Ceny dílů jsou závislé na velikosti - skus mu zavolat a uvidis ze mi ji dela o 500 levneji
Jinak v patek by mnela bejt , takze fotku urcite udelam a zvazim .
Ne delam si prdel, sem nevedel ze uz ji bude mit hotovou, sem na ni zvedavej.......
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look+ BMW E39 530i touring
Tak ji mam doma. Podle moji vahy to je 5,5 Kg ale ten typek rikal ze by ji dokazal jeste tenci, ale je to pouzitelny jen na zavodni ucely, pac na tyhle nejsou vyztuhy ani uchyty, zakze na rychlospony a bude se asi trosku pri jizde vlnit.Jinak pekne ciste provedeny
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look+ BMW E39 530i touring
No ja bych mel zajem o predni, zadni kapoty a predevsim predni blatniky, to bys umel taky zaridit?
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...
Voala, pan Pesek odepsal obratem:
Pri odberu 5ks od kazdého
Kapota 1800 jinak 2200
Blatníky 2500 par 3000
celo 800.- 1000
Pri odberu 5ks od kazdého
Kapota 1800 jinak 2200
Blatníky 2500 par 3000
celo 800.- 1000
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...
tak jak to vypada, uz mate hotovy, fotky atp?
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...
laminátové díly E30
Pánové ty orientační ceny u Pesch jsou při výrobě nových dílů vč formy.
Někdo napsal (máca) že má semnou špatné skušenosti že mi to dlouho trvá ta to bych rád věděl kdo to byl jelikož většinu dílů co mám v nabídce na E30 mám skladem. a když ně do týdne jsou hotovy.
Začátkem příštího roku bude nový web s eshopem kde budou i přesné ceny všech dílů ale na ceně se dá dicinky domluvit to myslím mohou potvrdit ti co odemne díly již braly. Pesch
Někdo napsal (máca) že má semnou špatné skušenosti že mi to dlouho trvá ta to bych rád věděl kdo to byl jelikož většinu dílů co mám v nabídce na E30 mám skladem. a když ně do týdne jsou hotovy.
Začátkem příštího roku bude nový web s eshopem kde budou i přesné ceny všech dílů ale na ceně se dá dicinky domluvit to myslím mohou potvrdit ti co odemne díly již braly. Pesch