Evo Rings
E21 kroužky
Jsou ještě aktuální ty poslední e 21kroužky? Asi bych si je vzal,odkud jsi? já Praha. Dík.
V práci jsem jezdil na koních po lese a ještě mi za to platili...
mohl bych jedenkrat na E30..? nebo uz je to pase...??
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
kroužky na budíky E30
Kdyby to ještě šlo, měl bych zájem o jednu sadu na E30
kontakt: tel.č. 720267648
adresa: Mgr Imrich Gablech
Konečná 847
580 01 Havlíčkův Brod
kontakt: tel.č. 720267648
adresa: Mgr Imrich Gablech
Konečná 847
580 01 Havlíčkův Brod
Alu kroužky na BMW
Ahoj kluci mám možnost udělat kroužky na E21, E28, E30, E32, E34,E36, E38, E39, E46, a mx5. Jsou leštěné tak jsou jako z chromu.
Vypadají luxusně. mám je na svím BMWečku a opravdu skvělé
jednotná cena 460kč + pošt. A u E32, E34,E36 a Z3 500kč + pošt. A u E38, E39 a mx5 560kč + pošt
Pokud bude někdo mít zájem pošlu foto. Zhotovit to můžu v práci do týdne. A dokážu sehnat i budíky i induglo.
můžete mě napsat na můj mail: aluramecky@seznam.cz[/url]
Vypadají luxusně. mám je na svím BMWečku a opravdu skvělé
jednotná cena 460kč + pošt. A u E32, E34,E36 a Z3 500kč + pošt. A u E38, E39 a mx5 560kč + pošt
Pokud bude někdo mít zájem pošlu foto. Zhotovit to můžu v práci do týdne. A dokážu sehnat i budíky i induglo.

Aluramečky
Ne to jsis nepřečetl my je vyrábíme a nejsou chem.
Je to na každým jak se líbý nebo ne pokud bude někdo chtít matné (neleštěné ) taky to mohu udělat cena o 50kč dolů. Ale že jsem je tu neviděl tak sem napsal. Na srazíku se lidem líbyli ( BMW sraz). Jo sraz letos byl super
Jak kdo chce mohou být matné ale i leštěné ale líbí se mě že v noci hezky odráží světlo od budíků. tím to dodává ten správný efekt. Jo a zapoměl jsem kdo bude chtít tak udělám i na ovládání jsou tam 3kroužky tak i okolo ovladače světel 1ks. to za 100kč/kus.
Mohu poslet link na návod jak se nasazují je to velice lehké cca 15min a je to.
Je to na každým jak se líbý nebo ne pokud bude někdo chtít matné (neleštěné ) taky to mohu udělat cena o 50kč dolů. Ale že jsem je tu neviděl tak sem napsal. Na srazíku se lidem líbyli ( BMW sraz). Jo sraz letos byl super

Jak kdo chce mohou být matné ale i leštěné ale líbí se mě že v noci hezky odráží světlo od budíků. tím to dodává ten správný efekt. Jo a zapoměl jsem kdo bude chtít tak udělám i na ovládání jsou tam 3kroužky tak i okolo ovladače světel 1ks. to za 100kč/kus.
Mohu poslet link na návod jak se nasazují je to velice lehké cca 15min a je to.

-
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
tak sem se po hoooodne dlouhy dobe (od cervna lonskyho roku) rozhodl vrazit do auta krouzky (po lehkym nakopnuti Armanem)
jelikoz byly moc velky, musel sem trochu improvizovat a rezat do krouzku, ale vysledek je super
vyhozena pristrojovka

krouzky tak, jak mi prisly

pote co sem je narezal, ale byl sem do toho tak zazranej, ze sem zapomel vyfotit, o kolik sem rezal
mensi krouzky sem nechal bez uprav, tudiz jsou vystouply a delaji plastictejsi dojem pristrojovky

misto rezu neni ani poznat

zbytky po rezani a zkracovani (kazdy krouzek potreboval seriznout o cca 7mm)

jeste jednou diky Dvorisovi

jelikoz byly moc velky, musel sem trochu improvizovat a rezat do krouzku, ale vysledek je super

vyhozena pristrojovka

krouzky tak, jak mi prisly

pote co sem je narezal, ale byl sem do toho tak zazranej, ze sem zapomel vyfotit, o kolik sem rezal

mensi krouzky sem nechal bez uprav, tudiz jsou vystouply a delaji plastictejsi dojem pristrojovky

misto rezu neni ani poznat

zbytky po rezani a zkracovani (kazdy krouzek potreboval seriznout o cca 7mm)

jeste jednou diky Dvorisovi

No napadlo mě to taky,pěkný by byly průsvitní ručičky jak jsou třeba u Feldy,nebo A 80,reflexní průsvitný plexi,někdo tu měl i jiný jak červený,tuším do oranžova to taky vypadalo pěkně šmrncovně,mám dojem že to byl Tweety?paveld píše:Kdyz to mate rozebrany, co tomu udelat jeste cerveny rucicky? Delal jsem si to a luxus.