andilek píše:Vyjadrit se jiste mohu, i tobe jsem rikal ze uz nejakou dobu mam sam problem ktery kdyz nevyresim tak nemohu vyresit uz vubec nic, ten problem se jmenuje zdravi. dokud budu jezdit tyden co tyden po nemocnicich (zatimco se ty a jini domnivaji ze se schovavam nacez kdybych se chtel schovat tak ver ze me uz nikdy nikdo nenajde!) tak nejsem schopnej cokoli delat. neber to jako omluvi ani jako vysvetleni ale jako pokud o vyjadreni. telefon pochopitelne zvednu pokud ho mam v dosahu. (treba ted prez svatky)
z techto "problemu" mam strach v posledni rade.
skoda, ze som sa sem nepozrel skorej, lebo tato cast: "(treba ted prez svatky)" pre mna teraz asi znamena, ze musim zas rok cakat az na tie dalsie sviatky
ale trosku k veci.. zdravie je jedna vec (do augusta si nic so zdravim nespominal - to uz bolo po X tom termine) serioznost druha..
som sa trepal 950km hore dole 17.11.2010 len preto, aby som zistil, ci vobec zijes a ci ta dielna ja stale dielnou (ci sa aspon tak tvari).. dohodli sme sa na niecom.. 26.11.2010 si mi potvrdil, ze si 23.11.2010 poslal peniaze na moj ucet - do telefonu si mi to povedal(posledny moment, kedy som ta pocul).. zaciatkom decembra som sa zacal cez FB vypytovat a pytat od teba potvrdenie, ze si to poslal, lebo mi nic neprichadzalo.. po tretom pokuse co si mi neodpovedal si si ma vyhodil od priatelov(to sme asi ani neboli, takze preco klamat, vsak

) - jebat.. po par pokusoch sa s tebou skontaktovat cez mobil co si nedvihal, si moje volanie zacal skladat po druhom zvoneni..
mas na mna telefonne cislo, asi 2 maily (ked len jeden, tak pardon), ICQ, (facebook uz nie), adresu (mozes napisat list

) ----- ak by si to chcel riesit a nasiel si len 2 minuty casu (sme boli dohodnuty, ze staci, ked ma prezvonis, ja by som ti bol zavolal), nebol z mojej strany problem... nie, teraz mi tu napises ze ti smiem cez sviatky volat - pravdupovediac, JEBAT TAKU ROBOTU..
pravda je asi taka, ze ja ti uz volat nebudem - momentalne to mam moznost riesit asi tromi sposobmi - jeden z nich si vyberiem a tym padom to pre mna konci - chcel som to riesit s tebou 13 mesiacov a uz na to nemam naladu sa s tebou natahovat a pocuvat(citat) stale nejake vyhovorky - ja som tiez len clovek a tiez mam svoje problemy, to ale neznamena ze sa na ne budem vyhovarat a robit z ludi kokotov - odtial potial zas..
vela zdaru a daj sa dokopy - psychicky aj fyzicky