eloxování hliníku

Zde pište vaše doporučení a zkušenosti ohledně různých služeb pro BMW E30
Odpovědět
člen E30.cz

eloxování hliníku

Příspěvek od » 02. 02. 2010 22:55

Má stím někdo zkušenosti ?

http://www.aa.cz/galvanika/index2.htm

Díky

desp
člen E30.cz

Příspěvek od desp » 03. 02. 2010 00:01

Mám a velice špatné. Někdy v září 2008 jsem sháněl chromování některých dílů do motorového prostoru svého cabria. Madam na příjmu (má tam velkého papouška v ohromné kleci) přijmula zakázku s tím, že mají člověka na mezioperaci broušení momentálně mimo a tak to bude cca až za 14 dní. Když jsem po 14 dnech zavolal, tak to stále nebylo a po zhruba 5 nedělích jsem se dostavil osobně - v čem je problém. Odpovědí byly výmluvy a kecy na jejich problémy s tím broušením a že kdybych si to zajistil sám jinde a to včetně ještě jiné operace, tak by to konečné nachromování již bylo jednodušší. Přirovnal jsem to k situaci, kdy bych si do restaurace donesl předehřátý talíř s řízkem a oni by mi ty brambory zřejmě již nějak uvařili a s babou jsem se chytnul. Byl jsem vůbec rád, že mé věci našli a mohl jsem si je odnést jinam k ochotnějším lidem. Pozor - na donesené a tam ponechané součástky nedostáváš žádný papír - dostaneš pouze vizitku a dle ní si voláš na stav zakázky.
Takže z mých zkušeností - Galvanice Fiala v Čakovicích se obloukem vyhnout.
desp sen.
-=www.desp.ic.cz=- BMW fun site

člen E30.cz

Příspěvek od » 03. 02. 2010 19:44

desp píše:Mám a velice špatné. Někdy v září 2008 jsem sháněl chromování některých dílů do motorového prostoru svého cabria. Madam na příjmu (má tam velkého papouška v ohromné kleci) přijmula zakázku s tím, že mají člověka na mezioperaci broušení momentálně mimo a tak to bude cca až za 14 dní. Když jsem po 14 dnech zavolal, tak to stále nebylo a po zhruba 5 nedělích jsem se dostavil osobně - v čem je problém. Odpovědí byly výmluvy a kecy na jejich problémy s tím broušením a že kdybych si to zajistil sám jinde a to včetně ještě jiné operace, tak by to konečné nachromování již bylo jednodušší. Přirovnal jsem to k situaci, kdy bych si do restaurace donesl předehřátý talíř s řízkem a oni by mi ty brambory zřejmě již nějak uvařili a s babou jsem se chytnul. Byl jsem vůbec rád, že mé věci našli a mohl jsem si je odnést jinam k ochotnějším lidem. Pozor - na donesené a tam ponechané součástky nedostáváš žádný papír - dostaneš pouze vizitku a dle ní si voláš na stav zakázky.
Takže z mých zkušeností - Galvanice Fiala v Čakovicích se obloukem vyhnout.
desp sen.
Tak díky, zkusim to a dam vědět :wink:

člen E30.cz

Příspěvek od » 03. 02. 2010 21:41

Zajímalo by mě... jestly by byl vhodnej elox. na ventildekl ?

DVORIS

Příspěvek od DVORIS » 03. 02. 2010 21:55

Pů píše:Zajímalo by mě... jestly by byl vhodnej elox. na ventildekl ?
Jestli to chceš na černo tak to bude šedý :wink:
Obrázek

Odpovědět