máme tu nový rok a s ním i novu akci, tak jak ode mě opět čekáte a jak se mne již spousta z Vás ptalo Tentokrát je to opravdu pecka. Jen za první týdny v novém roce, jsme udělali desítky smluv. NEJLEVNĚJŠÍ HAVARIJNÍ POJIŠTĚNÍ NA TRHU OD KOOPERATIVY (DVOJNÁSOBNÉHO VÍTĚZE POJIŠŤOVNY ROKU) PRO VOZIDLA DO 150.000KČ !!!
pro koho je produkt určen?
- pro milovníky aut, kteří chtějí mít svoje auto vždy ochráněno před havárijí, odcizením, vandalismem, živelnými pohromami s plnou asistencí
- pro klienty, kteří potřebují ochránit svoje auto a nemohli by si při havárii či krádeži pořídit z finančních důvodů jiné vozidlo
- pro speciální skupiny fanoušků některé značky a pro unikátní automobili s rostoucí cenou
- pro automobily s nízkou tržní hodnotou ale vysokými cenami za náhradní díly
popis:
- produkt Kooperativy - NOVINKA
- název Efektiv
- Havarijní pojištění pro 80% lidí v ČR
- pro automobili s tržní cenou do 150.000kč
- vše je na cenu novou (při plnění se vyplácí průměrná cena dané věci na trhu- žádní amortizace)
- od Kapitolu dárek v podobě slev až do výše 20%
- každý si může zvolit jen to na co chce být opravdu pojištěn a nemusí platit nepotřebné věci
- tak jak jste u mě zvyklí, vše profesionálně vyřízeno poštou či osobním setkáním
- uplatnění bonusů za bezeškodný průběh až 50% slevy + 20% ode mě
příklad:
BMW 325i E30 r.89 cena do 50.000kč
samostatné havarijní pojištění 1.700kč/ročně !!! po 10letech 850kč/ročně
samostatné odcizení vozidla 500kč/ročně !!! po 10letech 250kč/ročně
vandalismus 450kč/ročně !!! po 10letech 225kč/ročně
- 20% sleva
BMW 328i E36 r.98 cena do 100.000kč
samostatné havarijní pojištění 2.800kč/ročně !!!
samostatné odcizení vozidla 950kč/ročně !!!
vandalismus 750kč/ročně !!!
- 20% sleva
BMW 528i E39 cena do 150.000kč
samostatné havarijní pojištění 3.950kč/ročně !!!
samostatné odcizení vozidla 1.350kč/ročně !!!
vandalismus 950kč/ročně !!!
-20% sleva
při jakýchkoliv dotazech můžete kontaktovat zak jako vždy moji spolupracovnici na mailu jurcikova.d@kapitol.cz , vše sjednáváme poštou a pro jihočechy možno osobně. Spousta z Vás jste již zvyklí, takže víte jak na to Piště nejlépe jen na mail, zde se zdržuji max.2x do týdne. Děkuji
S pozdravem
Veselac