Nálepky, zažehlovačky, vizitky,...

Zde pište vaše doporučení a zkušenosti ohledně různých služeb pro BMW E30
Odpovědět
honzeeek

Nálepky, zažehlovačky, vizitky,...

Příspěvek od honzeeek » 29. 08. 2007 13:55

Mám možnost vyřezávání nálepek na plotru. Vyřezat se dá prakticky cokoliv. Stačí když mi pošlete co by jste chtěli, velikost, barevné provedení... Dělal jsem si např. znaky na středy kol, znáček na volant, www.e30.cz na podložku spz... Plotr vyřeže jednotlivé barvy nálepky a pak se to skládá dohromady, takže se dá docílit i 3D efektu jako je u znaku z origo volantu. Ceny se odvíjí od velikosti, barevnosti, složitosti.
Lze vyřezat i zažehlovačky na trika.
V případě zájmu mě kontaktujte přes SZ :wink:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

michal_e30

Příspěvek od michal_e30 » 30. 09. 2007 20:45

Za kolik by byli znacky na kola?? A na kolik vyjde treba ta nalepka co je na tom kufru na ty fotce?? A nejvetsi zajem bych mel jestli by sli udelat nalepky na znaky do predu a do zadu . slo by to prelepit??? A bylo by to nejak markantne znat??? Docela me to zaujalo!!

honzeeek

Příspěvek od honzeeek » 02. 10. 2007 09:38

michal_e30 píše:Za kolik by byli znacky na kola?? A na kolik vyjde treba ta nalepka co je na tom kufru na ty fotce?? A nejvetsi zajem bych mel jestli by sli udelat nalepky na znaky do predu a do zadu . slo by to prelepit??? A bylo by to nejak markantne znat??? Docela me to zaujalo!!
Ciao, cena za znáček na kolo je 50,-/ks, cenofka za tu nálepku na kufru 45,-/ks a co se týče přelepowání znaku na kapotě, tak myslim, že to neni whodné řešení.

Odpovědět