318 IS - rychle=levne - vcera bylo pozde!
318 IS - rychle=levne - vcera bylo pozde!
Ahoj vsichni do patku potrebuju 30tisic kacek, takze si muzete koupit nasledujici 318 IS modra lausser blau metla, orig el. okna, sirb, mlhovky, vyhriane zamky, narazniky a zrcatka v barve, 4x orig repro, na cervenych pruzinach, nove naplne. Je to fesak, takrka bez koroze. Tlumice a spodek je vsechno ok a hlavne se s tim autem neblblo! Momentalne je to na orig 14 hlinikach a sada plechacu zimaku je k tomu v cene. Kompletni naradi, lizatko a dalsi vecicky. Je to rok 1990 a najeto ma asi 160 tis. Jen za 35tis i s notama ktrery jsou na e30 87, 320 s STKckem a emisema.
Kdo to nechce, nebo na to nema, tak at neotravuje a neslibuje, ze si pro to prijede, jako dneska kdyz jsem cekal na jednoho pojebanyho sociala!
fotky jsou na http://album.volny.cz/matt_1/
a kdyz by ho nekdo chtel tak moje cislo je 608/020 563
Kdo to nechce, nebo na to nema, tak at neotravuje a neslibuje, ze si pro to prijede, jako dneska kdyz jsem cekal na jednoho pojebanyho sociala!
fotky jsou na http://album.volny.cz/matt_1/
a kdyz by ho nekdo chtel tak moje cislo je 608/020 563
Ty jeden sociále, přečti si laskavě co jsi tu nabízel v prvním inzerátu, porovnej to se skutečností a pak se nad sebou zamysli!!
Pro úplnost tvuj původní inzerát:
318 IS modra lausser blau metla, orig el. okna, sirb, mlhovky, vyhriane zamky, narazniky a zrcatka v barve, 4x orig repro, na cervenych pruzinach, nove naplne. Je to fesak,
Pro úplnost tvuj původní inzerát:
318 IS modra lausser blau metla, orig el. okna, sirb, mlhovky, vyhriane zamky, narazniky a zrcatka v barve, 4x orig repro, na cervenych pruzinach, nove naplne. Je to fesak,
. Tlumice a spodek je vsechno ok a hlavne se s tim autem neblblo! Momentalne je to na orig 14 hlinikach a sada plechacu zimaku je k tomu v cene. Kompletni naradi, lizatko a dalsi vecicky. Je to rok 1990 a najeto ma asi 160 tis. Cena 45 tis i s notama, dohoda mozna.takrka bez koroze
Tady se nekdo umi podepsat, ze? Presne jsem cekal na dva venkovany z Brna (nic proti brnakum ale dva mimone jsem dnes videl), kteri si mysli ze auto bude po 14 letech provozu uplne netkle a nejlepe zdarma, s plnou nadrzi. Spadnete na zem a proberte se! Nemusim se nad nicim zamyslet, protoze cena je vice nez dobra, nebudu rozvadet proc potrebuju prasulky, ale verte ze bych ho jinak neprodaval. A kdo mi najde E30ku z 90teho roku bez kapky koroze at da vedet, rad se na ni podivam. 30ky ktere netrpi korozi jsou 92 a vejs, ale to asi pan autor nevi, ze maji lepsi antikorozni ochranu. Mimo jine, cena netkleho IS se pohybuje okolo 70tisic. Takze koukejte zapadnout pekne na Kralovo pole a nekurvete mi inzerat, protoze ja nejsem zadnej snilek.
Snilek to tedy nejsi, ale proč to vychvaluješ jako nové a skutečnost je úplně jiná. Tobě by se líbil kupec co by měl pásku na očích, věřil ti všechny lži co navykládáš a pak ti ještě přidal na ceně. Když někdo hledá zachovalé auto v původním stavu a nelíbí se mu to tvoje, tak jste se prostě nedohodli a tím to končí. Nejsi dobrý obchodník, když toho kupce pak za rohem nazveš sociálem.
Je pravda ze ta cena je dost vysoka vzhledem k tomu stavu.Pekny is z nemec se da koupit kolem 28000 a doklady na 320 kolem 10000. Takze 38000 za PEKNY is. Ty chces 35000 za auto ze kteryho tece olej,ma diry v lemech,zkurveny predni lem,napravy do A a sjety gumy.
Je to tvoje vec ale podle me je lepsi napsat do inzeratu hlavne ty zavady.Nikdo neceka ze to bude novy auto ale kdyz se prectu takrka bez koroze tak me pak vazne prekvapi dira v lemu a kitovany v rohu..
Kdyz prodavam auto ja tak hlavne upozornuju co mu chybi abych se vyvaroval nejakym neprijemnostem ze nekdo prijëde 100 km a to auto vypada jinak nez jsem mu popsal v inzeratu.
Je to jen muj nazor a nikomu ho nevnucuju.
Je to tvoje vec ale podle me je lepsi napsat do inzeratu hlavne ty zavady.Nikdo neceka ze to bude novy auto ale kdyz se prectu takrka bez koroze tak me pak vazne prekvapi dira v lemu a kitovany v rohu..
Kdyz prodavam auto ja tak hlavne upozornuju co mu chybi abych se vyvaroval nejakym neprijemnostem ze nekdo prijëde 100 km a to auto vypada jinak nez jsem mu popsal v inzeratu.
To mi chceš říct, že iSo v dobrým stavu se dá koupit za 40 táců i s papírama ?Roman325e píše:Je pravda ze ta cena je dost vysoka vzhledem k tomu stavu.Pekny is z nemec se da koupit kolem 28000 a doklady na 320 kolem 10000. Takze 38000 za PEKNY is. Ty chces 35000 za auto ze kteryho tece olej,ma diry v lemech,zkurveny predni lem,napravy do A a sjety gumy.

Bezvadný = BEZ VADYshuleen píše:souhlas, to auto znám, vzhledem ke stavu je cena az moc nízká, kdo si myslí něco jinýho, ať drží hubu, je to burák. Tohle is je bezvadný

(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power