Bohužel to na fotkách zdaleka nevypadá tak dobře jako v reálu, protože jsem to fotil za tmy s bleskem. Pokusim se to vyfotit ještě ve dne.
Závodní palubku na E30
Závodní palubku na E30
Prodám palubku potaženou antireflexním materiálem. Je to vyrobeno stejnym materiálem a technologií jako např ve Fábii WRC a vypadá to krásně. Musel jsem jich nechat vyrobit víc plus sehnat několik dalších kamarádů, abych se dostal dostal, alespoň na trochu rozumnou cenu. vyšlo mě to na 4836 Kč jedna. Prodám jí za 4400 Kč. Neni to zrovna levný, ale když jsem to viděl tak jsem si jí dal do pokoje a kochám se. Bál jsem se, aby se na tom nedržela špína, ale co jsem se bavil s lidma co to mají několik let v závoďáku tak prej stačí to jednou do roka vyfoukat vzduchem a je jak nová.
Bohužel to na fotkách zdaleka nevypadá tak dobře jako v reálu, protože jsem to fotil za tmy s bleskem. Pokusim se to vyfotit ještě ve dne.

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Závodní palubku na E30
To je poflockovaný nebo neco jinyhoBmw-rally píše:Prodám palubku potaženou antireflexním materiálem.

no ja tim nemyslel nic zlyho kluci zavodnicky...konec koncu me "zavodni" dily hodne zajimaji...
nicmene jsem proste nepochopil, proc dat 4,5tkc za palubku, ktera me osobne neprinese nic...
no na rovinu, kolikrat kdo tady z tohohle fora byl oslnen "odleskem palubky"...? ja jeste ne a proto pochop, ze nerozumim vyhodam nabizeneho zbozi, zvlaste kdyz treba neprinasi zadnou vahovou usporu...
kdybys takhle nabizel nejakou lehkou, treba laminatovou, to by byla jina...
nicmene jsem proste nepochopil, proc dat 4,5tkc za palubku, ktera me osobne neprinese nic...
no na rovinu, kolikrat kdo tady z tohohle fora byl oslnen "odleskem palubky"...? ja jeste ne a proto pochop, ze nerozumim vyhodam nabizeneho zbozi, zvlaste kdyz treba neprinasi zadnou vahovou usporu...
kdybys takhle nabizel nejakou lehkou, treba laminatovou, to by byla jina...
Sosnová, Most, Brno, Spa, Brands Hatch, Millbrook, Zolder, tbc...