Prodám autorádio Pioneer ANH-P9R-BK s navigací PRODÁNO
Prodám autorádio Pioneer ANH-P9R-BK s navigací PRODÁNO
Prodám autorádio Pioneer typ dle názvu příspěvku. Je to komplet včetně map ČR a Evropy, anténa, odnímatelný panel, snadná montáž. Je v černé barvě a mám ho stále v autě, takže neni problém vše ukázat. Důvod prodeje fin. situace Cena 18 000,- Kč (normální cena v krámě 31 000,-Kč) více info zde:
http://www.nakupni-dum.cz/products.php? ... |idp201263
Kontakt na mě 777 028 595 nebo fikux@seznam.cz
http://www.nakupni-dum.cz/products.php? ... |idp201263
Kontakt na mě 777 028 595 nebo fikux@seznam.cz
Naposledy upravil(a) Fikux dne 16. 11. 2004 13:48, celkem upraveno 1 x.
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
To ani nemusíš psát Geroxy, to už si zkurvil když si sem vůbec něco napsalGeRoX píše:jaxi k takovemu radiu prisel zewlaku?![]()
![]()
![]()
a zkus mi neco napsat o kurveni tveho inzeratu a uvidis...![]()
![]()

Jinak radio je to SUPER

VterkoMiguel píše:To ani nemusíš psát Geroxy, to už si zkurvil když si sem vůbec něco napsalGeRoX píše:jaxi k takovemu radiu prisel zewlaku?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jinak radio je to SUPERRadši si ho nech fíku, tady by chtěl každej všechno nej a ještě zadarmo
za 18 se v anonnci moc neohřeje

Faszom a seggedbe verem te buzi 

To řiká ten pravej, co jezdí sockou a poslouchá volkmenaSlimShady píše:VterkoMiguel píše:To ani nemusíš psát Geroxy, to už si zkurvil když si sem vůbec něco napsalGeRoX píše:jaxi k takovemu radiu prisel zewlaku?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jinak radio je to SUPERRadši si ho nech fíku, tady by chtěl každej všechno nej a ještě zadarmo

Si ještě otevři mapu prahy a budeš to mít i s vlastní navigací chytrolíne

Ja sa nevtieramMiguel píše:To řiká ten pravej, co jezdí sockou a poslouchá volkmenaSlimShady píše:VterkoMiguel píše: To ani nemusíš psát Geroxy, to už si zkurvil když si sem vůbec něco napsal![]()
![]()
Si ještě otevři mapu prahy a budeš to mít i s vlastní navigací chytrolíne

Narozdíl od tebe mi auto jezdí bez problémů a nejsem jako ty abych nejezdil s autem 2 měsíce a to jenom proto že nemam na jeden blbej kotouč a destičkyGeRoX píše:cumim cumim...nekdo si sehnal kabro co mu stejne nejezdi a dela tady machra...![]()
nezhanel jsi mu to radio ty? ze ho tak branis...?

Budeš se divit, ale vybral si ho uplně sám a jak je vidět ty si navigaci neviděl ani na obrázku natož s ní jel

Wow! Pan uz videl navigaci, to si dobryyyyMiguel píše:Narozdíl od tebe mi auto jezdí bez problémů a nejsem jako ty abych nejezdil s autem 2 měsíce a to jenom proto že nemam na jeden blbej kotouč a destičkyGeRoX píše:cumim cumim...nekdo si sehnal kabro co mu stejne nejezdi a dela tady machra...![]()
nezhanel jsi mu to radio ty? ze ho tak branis...?![]()
Budeš se divit, ale vybral si ho uplně sám a jak je vidět ty si navigaci neviděl ani na obrázku natož s ní jel![]()

co to tady meles imbeciloidni kokote? ta tvoje nova uz ti leze na mozek nebo co? ty jsi uz jel s navigaci??? co to je za karu?Miguel píše:Narozdíl od tebe mi auto jezdí bez problémů a nejsem jako ty abych nejezdil s autem 2 měsíce a to jenom proto že nemam na jeden blbej kotouč a destičkyGeRoX píše:cumim cumim...nekdo si sehnal kabro co mu stejne nejezdi a dela tady machra...![]()
Budeš se divit, ale vybral si ho uplně sám a jak je vidět ty si navigaci neviděl ani na obrázku natož s ní jel![]()

myslim ze je na case se zase nekde sejit a torchu ti proslapnout fasadu....brouku...

Chápu, pravda se ti těžce neseGeRoX píše:co to tady meles imbeciloidni kokote? ta tvoje nova uz ti leze na mozek nebo co? ty jsi uz jel s navigaci??? co to je za karu?Miguel píše:Narozdíl od tebe mi auto jezdí bez problémů a nejsem jako ty abych nejezdil s autem 2 měsíce a to jenom proto že nemam na jeden blbej kotouč a destičkyGeRoX píše:cumim cumim...nekdo si sehnal kabro co mu stejne nejezdi a dela tady machra...![]()
![]()
![]()
myslim ze je na case se zase nekde sejit a torchu ti proslapnout fasadu....brouku...

Ach jo .... už jsem se těšil že je navíc tolik příspěvků, že snad někdo projevil zájem, aby nešlo takový super rádio z klubu, ale po pěti minutách čtení plků jsem se dozvěděl, že Gerox je omezenec a Miquel že mě brání a Slim nevim proč se do toho míchal ... takže please ukončete tuto bezpředmětnou konverzaci !!! Dneska to vyjde v Annonci, tak si myslim, že už sem zítra napíšu, že je pryč a nebo si ho nechám a bude klid 

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
<konec_bezpredmetnej_konverzacie>Fikux píše:Ach jo .... už jsem se těšil že je navíc tolik příspěvků, že snad někdo projevil zájem, aby nešlo takový super rádio z klubu, ale po pěti minutách čtení plků jsem se dozvěděl, že Gerox je omezenec a Miquel že mě brání a Slim nevim proč se do toho míchal ... takže please ukončete tuto bezpředmětnou konverzaci !!! Dneska to vyjde v Annonci, tak si myslim, že už sem zítra napíšu, že je pryč a nebo si ho nechám a bude klid
Slim musi byt vsade, luzre

</konec_bezpredmetnej_konverzacie>