Prodám známky STK
-
Prodám známky STK
Prodám známky STK a Emise. Pouze samotné známky, procvaklé a připravené k nalepení. STK a Emise do 6/2013. Jak je kdo použije je každého věc. Cenu nabídněte, nemám představu.
-
Prodám známky STK
Mám nabídku 500Kč, pod to nejdu. Bohužel...
-
Sorry, ale tohle vyděračství mě sere - to už totiž není obchod, ale lichva. Pokud je někdo chcete mocí mermo cca za 25.- až 50,- Kč za kus, doporučuju následující postup: dohodněte se s kámošem, sundejte je fénem z jeho auta a kémoš si dojede s protokolem na STK, že mu je někdo ukrad. Tam mu vynadají (podle nálady) a na základě předloženého protokolu mu pak vylepí nové, buď za zmíněné poplatek, nebo někde i bez něj. Uznávám, že to sice není právě košér, ale není to taková zlodějna. Plně postačí použít hlavu k myšlení.
A prodejci doporučuju, ať to zkusí třebas na AUKRU a neodírá lidi tady na fóru, jehož myšlenkou je (opravte mne prosím, pokus se mýlím) vzájemná pomoc lidí se stejnou krevní skupinou. Chudáci začátečníci by jinak mohli nabýt dojmu, že je to tady takhle normální.
A prodejci doporučuju, ať to zkusí třebas na AUKRU a neodírá lidi tady na fóru, jehož myšlenkou je (opravte mne prosím, pokus se mýlím) vzájemná pomoc lidí se stejnou krevní skupinou. Chudáci začátečníci by jinak mohli nabýt dojmu, že je to tady takhle normální.
702381630
emerygable@seznam.cz
----------------------------
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
emerygable@seznam.cz
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
-
Nevím co je na tom za vyděračství, pokud někdo má zájem at se ozve, pokud ne, at nepíše. Je mi to jedno, neni to pro mě žádnej kšeft...Cenu jsem stanovil na to jakou jsem dostal nabídku...Jinak ty obštrukce se sundavánim, nahlašovánim, vyřizovánim nových si myslim zabere víc času a peněz za benzín. Než si vzít tyto...Beztak je to podvod, pouze na oko policistů, takže každý nese riziko za sebe...
Hele, hochu - vemu to od konce a tím tuto debatu končím: ano, podvod to bezpochyby je - ještě že jsi si to sám pojmenoval, a ano, je to pouze pro oči policistů. V tom se tebou samozřejmě plně souhlasím. Nisméně - dostávám se na začátek - nabídka blbé samolepy v ceně mínus nula nic za pětikilo nejméně je lichva, bezesporu. Nebudu řešit otázku, proč se lidi (a všimni si, že reagovali vlastně jen mlaďasové, kteří se sem přihlásili teprve nedávno) raději nepostarají, aby prostě normálně přes STK prošli, třeba i s trochou práce navíc. Teď se mě zeptáš, v čem je teda ta nemravnost: a já ti odpovím, že 1) právě v podporování podovodu, 2) v předražení úplné blbosti, jejíž jediná hodnota je výpovědní, a hlavně - 3) ve využití momentální tísně třetí osoby k dosažení vlastního prospěchu. Trestní právo přesně tomuhle říká vydírání. Howgh.LPG DrifteR píše:Nevím co je na tom za vyděračství... ... Beztak je to podvod, pouze na oko policistů, takže každý nese riziko za sebe...
702381630
emerygable@seznam.cz
emerygable@seznam.cz
-
Kriste pane, jsem zločinec, tak se omlouvám, spálim je a nic nenabízim. At si každý kdo chce třeba jen dojezdit auto, a ví že další stk neprojde pomuže jinak...já je nebudu prodávat za 100Kč, protože to se na to mužu opravdu vybodbnout...domluva, schuzka atd tad...končím...at si toto každý přečte, a rozhodne se zdali má zájem, co já vim tak se tu kdysi nějaké známky také už točily...
Chceme důkaz, žes je spálil!LPG DrifteR píše:Kriste pane, jsem zločinec, tak se omlouvám, spálim je a nic nenabízim. At si každý kdo chce třeba jen dojezdit auto, a ví že další stk neprojde pomuže jinak...já je nebudu prodávat za 100Kč, protože to se na to mužu opravdu vybodbnout...domluva, schuzka atd tad...končím...at si toto každý přečte, a rozhodne se zdali má zájem, co já vim tak se tu kdysi nějaké známky také už točily...

-
Hele, při běžný kontorle na silnici nee... Už jsem se s tim setkal, jeden kámoš na takovim rádoby tuning srazu kde se jen pálej gumy, lítal s 535i, dávno bez STK, měl tam nalepený známky z buh vi čeho, poviny ručeni neměl, a stav opravdu nic moc. No a dopadlo to tak že na poviný řek že nemá kartu od pojištovny, asi si to nějak nemohly potvrdit, STK byla ok, a to že ho hodně dlouho lustrovali, a toto nezjistily. Tak se mi nezdá že by bylo tak jednoduchý do toho nahlídnout. No a ve finále dostal 500kč za slítaný gumy...nebly nijak hodní atd atd...ale na STK prostě nic neřekly, z toho měl největší strach...takže si myslim že při běžný kontorle bez pálení atd...nikdo nic řešit nebude...
Já jsem nepochopil co tady v tom tématu řešíte.
Prodejce tady něco nabízí - jestli to někdo koupí, za kolik a co s tím udělá už je věc případnýho kupujícího. A jestli to koupí předraženě, když to může mít jinde a jinak za pár korun, to už je jeho blbost.
Akorát na místě prodejce bych tady takhle veřejně nevykřikoval že si to má někdo koupit za účelem šméčka, aby si to frknul na spz a jezdil po silnicích s nějakou sračkou, která dávno stk nemá..
Ale to už je na uvážení každýho soudruha
Prodejce tady něco nabízí - jestli to někdo koupí, za kolik a co s tím udělá už je věc případnýho kupujícího. A jestli to koupí předraženě, když to může mít jinde a jinak za pár korun, to už je jeho blbost.
Akorát na místě prodejce bych tady takhle veřejně nevykřikoval že si to má někdo koupit za účelem šméčka, aby si to frknul na spz a jezdil po silnicích s nějakou sračkou, která dávno stk nemá..
Ale to už je na uvážení každýho soudruha

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
takhle se to brát nedá, ona má samozřejme jinou hodnotu než materiální, samozřejmě jen pro někoho, ale má.. To skoro jak kdybys řekl že 5000Kč bankovka je kus papíru a barvy ve výrobní ceně pár korun a že její hodnota je blbost a že by se mělo platit raději zlatem. Holt pokud se někdo kdo je CHCE nebo POTŘEBUJE najde, rád za ně nabídne co bude moci. Tohle vidím jako obchod ke spokojenosti obou stran a rozhodně ne vyděračství nebo snad lichvuemery píše:...nabídka blbé samolepy v ceně mínus nula nic za pětikilo nejméně je lichva...

Jako nezlobte se, divim se ze se tady zamykaji temata ktery patri do jinejch sekci a pod a jeste lide co to udelaj jsou zbytecne buzerovany ale ze tohle tema tady nechate me zarazi. Samozrejme ze si to koupi nejakej kinderfucker kterymu vcera bylo 18 let a nema rozum. Pak to nalepi na svoji vranu ktera mela bejt jiz dvacet let ve srotu, pri prvni policejni kontrole projde pac samolepky jsou ok a on prece vsechny vochcal a proto je drsnej a muze jet na okresce 160. a pak nekoho sestreli....
nevim uprimne me to zarazi....
nevim uprimne me to zarazi....
-
Díky za názory, a za zastání mého názoru. Myslim si že je to opravdu každýho věc, a lepší řešení než aby dotyčná osoba kvuli známkám třeba někomu kradla spz, i s tím jsem se už setkal. Snižuji cenu na 300Kč, to už neni lichva, na stk dáte za přelepení jedné 50Kč (zjištěno). Takže se to vyplatí, než to všecho voběhávat. Jinak KinderFucker super výraz! To mě pobavilo! To jsou puberťáci který toto myslim si že vubec neřešej...