Uvažuji o prodeji BMW 316i e30 4dv. Motor m40, běží pěkně, spotřeba oleje žádná. Semtam se začínají ozývat hydroštely. Na díly k němu přidám 1,8i m40 (jen motor). 4x kotoučové brzdy, Al kola BBS 7x15, zimní plech, 185/65/14, Semperit, velmi dobré. Příští týden výměna Hardy spojky, výfuku (střední část, s dobrým katem), koncová část Remus, nerez, příjemný zvuk. Koroze - v podstatě žádná, brzo budou hotové zadní lemy - ještě pár zim vydrží. Prahy uplně OK. Spodek uplně OK, až na "kostku" za LP podběhem

. Vystříkané dutiny. Před rokem měněné čepy a silentbloky na přední nápravě. Malá vůle v řízení. Tmavý ineriér - kombinace černé koženky a šedočerných kostek (myslim). Kvalitní fólie Sun Gard, na předních oknech málo zatmavující.
Z výbavy snad nic. Výškově seřiditelné sedačky a el. zrcátka.
LPG zapsané v TP. Po výměně oleje (samozřejmě filtru), chladící kapaliny, ...
Vady: Kolem čelního skla se místy loupe lak (pod ním starý, né na kov). Po vyndání skla, vybroušení a stříknutí by to mělo být v pořádku.
Určitě nějaké další vady auto má. Dyť mu také je cca 14 let. Ikdyž na svůj věk, řekl bych, je dost v pořádku. Rád bych ho prodal někomu, kdo by tyto závady odstranil a choval se k auto aspoň tak jako já
Důvod prodeje: jelikož jsem na škole a nemám moc volných financí na udržování, popřípadě zlepšování, stavu auta, přemýšlím o koupi "vozu"

značky, kterou nemam rád a nebude mi vadit, když auto bude např. rezavět. Připadá v úvahu Opel Omega , Vectra, možná Ford Scorpio.
A cena? Napište soukromou zprávu, ptejte se na cokoli...
Bobo.