Nakonec vypadají takhle (omluvte kvalitu z mobilu, jsem na náhradním notebooku a nejde mi k němu připojit foťák

Propiska - 30Kč/kus

Zapalovač - 35Kč/kus

Škrabka na okno - 60Kč/kus

Pastelky - 25Kč/kus

Žetony do vozejku - 35Kč/kus

Clona na přední okno - 150Kč/kus

Toť vše a teď jen pár vysvětlení k jednotlivým věcem, abych předešel případným nesrovnalostem nebo vaší nespokojenosti, což bych nerad.. Logo na pastelkách je jen nálepka, ne potisk, to samý clony a žetony. Žetony byly v návrhu černý a černý jsem je i objednával, ale v reklamce udělali červený, což je asi jediná chyba kterou bych jim vytknul, ale vzhledem k tomu že mi moje slečna doma na to řekla že "nakupovat přece stejnek choděj víc ženský", tak jsem si řikal že to nakonec není tak špatný a aspoň můžete dát vaším drahým polovičkám nějakej dárek z lásky s logem BMW

Celkově je věcí dost, alespoň co se týče zapalovačů, propisek a žetonů, tak by se mělo dostat na všechny, akorát počet clon, žetonů a škrabek je omezenej, takže kdo dřív přijde ten dřív mele

Tak a jak s předáním - kdo z vás pojede na červencovej sraz na CČM, tak si bude moct ode mě koupit tam na místě, jinak u Pražáků bych to viděl na osobní předání, vzhledem k tomu že každej den jezdím po Praze, tak není problém po předchozí domluvě vám to někam zavýzt.. Dále je osobní předání možný v Poděbradech a Kolíně, popř. z "jižních Čech" v obci Miličín, pokud by vám to někomu k něčemu bylo. Jinak na dobírku je to samozřejmě taky možný, ale nevim jestli se to zrovna vyplatí (tuším že dobírka stojí nějak 80-100 Kč), proto bych byl radši (a i by mi to usnadnilo práci) kdyby se vždy z jednoho kraje/okresu našel někdo komu bych moh poslat víc věcí a pak už byste si je předali mezi sebou, tak jako se pro Blansko a okolí nabídnul Chuck47.. Byl bych rád kdybych všechny věci rozeslal během července, upřímně třeba do Bigu se mi tady moc nechávat nechcou.. možná leda až na clony, ty jsou na posílání poštou celkem nešikovný..
Objednávky mi pište sem do tématu, pokud to budete mít takhle hromadně přes někoho, pokud ale trváte na dobírce jen pro vás, tak mi pište do sz kolik čeho chcete rovnou s vaší adresou

Snad jsem napsal všechno podstatný, pokud ne ptejte se