VYPRODÁNO-smazat. dík
VYPRODÁNO-smazat. dík
Prodám několik nových kusů této sady s tahacím lanem o délce 4m a hmotnost 2T s železnýma hákama které mají pojistku, Startovací kabely 200AMP, a pletené rukavice. Vše v malé taštičce na zip.
FOTO ZDE: http://heypaul.rajce.idnes.cz/sada_kabe ... o%2Crukav/
Cena za kus 90kč!
Bohužel, už je vyprodáno
FOTO ZDE: http://heypaul.rajce.idnes.cz/sada_kabe ... o%2Crukav/
Cena za kus 90kč!
Bohužel, už je vyprodáno
Naposledy upravil(a) TUŇÁK dne 19. 01. 2009 15:56, celkem upraveno 3 x.

Hledal jsem, ale made in čína jsem nenašel, ono když to tak člověk veme, co dnes není dělaný v číně, tak radši neřikám že není
Kolik vláken v kabelech ti neřeknu, počítat se mi to nechce, tak nějak normálně jako když jsem měl kabely odjinud...a co řešit za 90kč když ještě před měsícem jsem kupoval jen kabely za 158kč...a vypadají naprosto stejně 

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Jinak u mě si připiš +1 navíc (beru celkově 2ks)TUŇÁK píše:Hledal jsem, ale made in čína jsem nenašel, ono když to tak člověk veme, co dnes není dělaný v číně, tak radši neřikám že neníKolik vláken v kabelech ti neřeknu, počítat se mi to nechce, tak nějak normálně jako když jsem měl kabely odjinud...a co řešit za 90kč když ještě před měsícem jsem kupoval jen kabely za 158kč...a vypadají naprosto stejně
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem byl asi před pěti min. velmi nemile překvapen. Objednával jsem si tři sady. Tzn. 90,- x 3 = 270,- Poštovné mi řekl pošťák 112,- Kč Jestli dobře počítám, to dělá dohromady 382,- Kč. Vysvětlíš mi teda Tuňáku proč jsem platit bez 3,-Kč pětikilo ?
Já teď půjdu za tima dvouma co jsem jim řekl, že to bude stát +- 125,- Kč na jednoho i s poštovnym, že cena sady je 90 Kč a budu po nich chtít skoro dvě kila. Pokud řeknou, že to si to mohli koupit na pumpě a pošlou mě do prdele, tak ti to za těch tvejch 90 korun s přirážkou pošlu zpět !
Chápu že si s tím asi na poštu musel nějak za nějakej benzín jet, ale tos mi měl napsat...ať s tim počítám. Stejně tak už mi jednou přišli zrcátka. Dohodli jsme se na 400,- a přišly mi za 600,- (to nešlo o Tebe). Mám už takových obchodů dost.
Tudíž očekávám nějaký ekonomický vysvětlení, děkuji !
Já teď půjdu za tima dvouma co jsem jim řekl, že to bude stát +- 125,- Kč na jednoho i s poštovnym, že cena sady je 90 Kč a budu po nich chtít skoro dvě kila. Pokud řeknou, že to si to mohli koupit na pumpě a pošlou mě do prdele, tak ti to za těch tvejch 90 korun s přirážkou pošlu zpět !
Chápu že si s tím asi na poštu musel nějak za nějakej benzín jet, ale tos mi měl napsat...ať s tim počítám. Stejně tak už mi jednou přišli zrcátka. Dohodli jsme se na 400,- a přišly mi za 600,- (to nešlo o Tebe). Mám už takových obchodů dost.
Tudíž očekávám nějaký ekonomický vysvětlení, děkuji !
Ajaj, tak chybička se vloudila! Tobě jsem poslal tu krabici(mimochodem ta stála 25Kč na poště a musel jsem jí koupit jak kokot to tam předělávat, protože mi to nechtěli vzít zabalený a tím tam vzniknul šílenej zmatek, takže bohužel tu sem k tomu připočítal, protože abych všem zaplatil balný to nejde tzn. 3krát 90 plus pošta plus 25kč velká krabice a plus omylem započítaných 90kč jeden kus) tobě jsem tedy poslal s 3ma kusama a započítal 4ry a v tom případě teď nevím kdo měl v krabici 4kusy a započítal jsem mu 3
a pochybuju že se tak potrefená husa ozve...
Tweety od srdce se ti omlouvám za tohle nedorozumění, ale fakt jsem měl pak z pošty hlavu jak pátrací balón a takovou šílenost už na poště podstupovat nechci...proto dávám přednost osobním odběrům, ale chtěl jsem dát i šanci těm co nejsou v mojí blízkosti...
Teď je na tobě: Buď ti pošlu někam 90kč jako vrácení za omylem připočítanou jednu sadu.
A nebo ti pošlu tu 4tou která je započítaná, ale nechtěl jsi jí a uhradím u ní poštovné.
Ještě jednou se omlouvám, ale zákon schválnosti.... Dík za pochopení jirka

Tweety od srdce se ti omlouvám za tohle nedorozumění, ale fakt jsem měl pak z pošty hlavu jak pátrací balón a takovou šílenost už na poště podstupovat nechci...proto dávám přednost osobním odběrům, ale chtěl jsem dát i šanci těm co nejsou v mojí blízkosti...
Teď je na tobě: Buď ti pošlu někam 90kč jako vrácení za omylem připočítanou jednu sadu.
A nebo ti pošlu tu 4tou která je započítaná, ale nechtěl jsi jí a uhradím u ní poštovné.
Ještě jednou se omlouvám, ale zákon schválnosti.... Dík za pochopení jirka