Parkovací senzory, CCFL Angel Eyes, DO centrálu a alarmy
Parkovací senzory, CCFL Angel Eyes, DO centrálu a alarmy
Verze bez displeje, cena pro lidi z E30.cz je 600 Kč vč. DPH
Verze s displejem, cena pro lidi z E30.cz je 700 Kč vč. DPH
CCFL Angel Eyes, cena pro lidi z E30.cz 1250 Kč vč. DPH
Brzy bude:
DO k centrálu - starší modely BMW, cena pro lidi z E30.cz 900 Kč vč. DPH (cena je předběžná, ještě nedorazily, takže nevím finální cenu).
DO k centrálu - novější modely, cena pro lidi z E30.cz 900 Kč vč. DPH (cena je předběžná, ještě nedorazily, takže nevím finální cenu).
DO k centrálu - vystřelovací klíč - novější modely, cena pro lidi z E30.cz 900 Kč vč. DPH (cena je předběžná, ještě nedorazily, takže nevím finální cenu).
Jsou i DO pouze s dálkovým ovladačem bez klíče, stejně tak alarmy s E46 klíči a pouze s dálkou.
Pokud něco budete chtít, stačí napsat mail na voigts@dolej-olej.cz
www.dolej-olej.cz
Dolej olej s.r.o. - plátce DPH
Verze s displejem, cena pro lidi z E30.cz je 700 Kč vč. DPH
CCFL Angel Eyes, cena pro lidi z E30.cz 1250 Kč vč. DPH
Brzy bude:
DO k centrálu - starší modely BMW, cena pro lidi z E30.cz 900 Kč vč. DPH (cena je předběžná, ještě nedorazily, takže nevím finální cenu).
DO k centrálu - novější modely, cena pro lidi z E30.cz 900 Kč vč. DPH (cena je předběžná, ještě nedorazily, takže nevím finální cenu).
DO k centrálu - vystřelovací klíč - novější modely, cena pro lidi z E30.cz 900 Kč vč. DPH (cena je předběžná, ještě nedorazily, takže nevím finální cenu).
Jsou i DO pouze s dálkovým ovladačem bez klíče, stejně tak alarmy s E46 klíči a pouze s dálkou.
Pokud něco budete chtít, stačí napsat mail na voigts@dolej-olej.cz
www.dolej-olej.cz
Dolej olej s.r.o. - plátce DPH
Naposledy upravil(a) Fx dne 27. 06. 2008 15:56, celkem upraveno 2 x.
E39 535i sedan
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ty klice to je jen central a nebo je u toho i nejakej alarm? na e bay to prodavaji jako alrm, tak jestli to mam objednat tam, nebo nechat vydelat tebe?
resp nahodou navod k montazi by nesel poslat? ja uz bych se z toho nejak dovedel co a jak, dik maca 

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

Poslal jsem ti zatím aspoň ten manuál...
Vše vyrazí ke mně 26. 5., otázkou je, jak dlouho to poputuje (cca 3 dny až týden) a jak dlouho bude trvat proclení...

Naposledy upravil(a) Fx dne 17. 05. 2008 08:03, celkem upraveno 1 x.
E39 535i sedan
Pošli mi prosím taky ten návod, mám koupenej alarm s přívěskem, tak ať vim, jestli to začít montovat, nebo počkat na tohle
vivatony@seznam.cz
Díky.

vivatony@seznam.cz
Díky.
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
Tak centrály a alarmy konečně dorazily
Foto dodám do večera. Zároveň prosím moderátory o promazání od příspěvků ohledně doby dodání vzhledem k tomu, že tento problém už není aktuální.
EDIT: Děkuji za promazání

EDIT: Děkuji za promazání

Naposledy upravil(a) Fx dne 27. 06. 2008 15:56, celkem upraveno 1 x.
E39 535i sedan
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
hele jaka je akualni cena toho alarmu na e 30 aby k tomu byl klic co vypada jak na e 46, ty tvoje stranky ted nak nefachaj a jeste krouzky ccfl na e 30 sou stale k mani?Fx píše:Není problém. Stejnak teď dělám na překladu návodůmaca píše:muzu si zamluvit jeden alarm s tim klicem co vypada jak origo bmw ne vtstrelovak? penize budu mit zacatkem mesice az, tak at se mi to nevyprodaK DO už jsou, k alarmům se na tom pracuje.
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

hele jaka je akualni cena toho alarmu na e 30 aby k tomu byl klic co vypada jak na e 46, ty tvoje stranky ted nak nefachaj a jeste krouzky ccfl na e 30 sou stale k mani?[/quote]maca píše:Není problém. Stejnak teď dělám na překladu návodůK DO už jsou, k alarmům se na tom pracuje.
Aktualni cena alarmu je 1400 Kč, kroužky mám na skladě.
E39 535i sedan