Yamaha FZR 1000
Yamaha FZR 1000
Když už tu je jedna.-))
Kamarád prodává Yamahu FZR 1000 (150ps)
35 000Kč
tel:602/743896
Je z Litvínova................kdyby měl někdo vážný zájem,at mu zavolá.
Kamarád prodává Yamahu FZR 1000 (150ps)
35 000Kč
tel:602/743896
Je z Litvínova................kdyby měl někdo vážný zájem,at mu zavolá.
..
Napsal jsem tel,pokud někdo o koupi nějaké mašiny uvažuje,jistě si zavolá.Já vím jen že je to 4válec,vyrobena někdy před rokem 1990.Přes zimu celá rozebraná a zase složená dohromady.Nechal na tom ruce.Laděný vejfuk,street...............
Kdyby měl někdo zájem,mohl bych mu ji nafotit.
Kdyby měl někdo zájem,mohl bych mu ji nafotit.
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
taky to znám-ukrutná síla,která se nedá moc ovládat(měl jsem 150ps v 1000cbr-r.v.92)
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
..
Motorka je uplně v klidu.Minulou zimu ji celou dělal.Rozebral a složil,nějaké doplňky a tak.Viděl jsme ji a je slušná.Sám mašinu chci,ale tohle je na mě moc:-)) motor,brzdy,vše OK.Vrazili teď s přítelkyní prachy do bytu a potřebují spíš auto.To je jedinej důvod + to že ona má o něj strach,klasika.Jinak v tom nic jiného neni.Pokusím se zařídit fotky.Nejpozději v pondělí by mohly být.Měj se 

Re: ..
To by bylo super díky!Sean píše:Motorka je uplně v klidu.Minulou zimu ji celou dělal.Rozebral a složil,nějaké doplňky a tak.Viděl jsme ji a je slušná.Sám mašinu chci,ale tohle je na mě moc:-)) motor,brzdy,vše OK.Vrazili teď s přítelkyní prachy do bytu a potřebují spíš auto.To je jedinej důvod + to že ona má o něj strach,klasika.Jinak v tom nic jiného neni.Pokusím se zařídit fotky.Nejpozději v pondělí by mohly být.Měj se