Jak jsem již psal, rádio má prasklý display, jinak ok. Display normálně ukazuje vše co má, akorát to sklíčko přes něj mi nějakým nedopatřením prasklo
Rádio Bavaria s CD
Rádio Bavaria s CD
Vzhledem k velkému zájmu otevírám aukci na toto rádio, aby to bylo spravedlivé pro všechny a co si budem povídat (všem jde o prachy, takže i mě) Vyvolávací cena je 1 000,- Kč - konec aukce ve středu 4.5.2005 v 16.00  nejvyšší nabídce rádio připadne, má podmínka NIC neposílám poštou 

Jak jsem již psal, rádio má prasklý display, jinak ok. Display normálně ukazuje vše co má, akorát to sklíčko přes něj mi nějakým nedopatřením prasklo
  Připojení rádia je klasický BMW konektor, který k němu nemám  

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
						Re: Rádio Bavaria s CD
Chtělo by to řádně čístFikux píše: Vyvolávací cena je 1 000,- Kč - konec aukce ve středu 4.5.2005 v 16.00
						Re: rádio
Nebudu to komentovat ... čti výšecolon píše:dám za něj 600,-
Ještě přidám foto

Nebyl jsi jedinej kdo psal sz, tak jsem to udělal takhle, aby bylo jasný kdo ho chce a kdo ne. Pokud ho ten tvůj kamarád opravdu chce tak se může taky zapojit do aukceBobo píše:Psal jsem ti sz (sice o den pozděj, ale přece), ale jak vidim, jede dražba. Takže nic, díky.
						Jasně. Poptám se.Fikux píše:Nebyl jsi jedinej kdo psal sz, tak jsem to udělal takhle, aby bylo jasný kdo ho chce a kdo ne. Pokud ho ten tvůj kamarád opravdu chce tak se může taky zapojit do aukceBobo píše:Psal jsem ti sz (sice o den pozděj, ale přece), ale jak vidim, jede dražba. Takže nic, díky.
- 
				duncan.macleod

Zajem
1300 jeste dnes. Zavolej, nebudu v utery a stredu v praze.

- 
				duncan.macleod