BMW 325i TOURING
- Ivo
- Kontaktovat uživatele:
BMW 325i TOURING
Servo
ABS
Centrál
Check control
šíbr
Černá met
ISOvý lízátko
Sanosvor
Výfuk Rémus
rv.89
Fotky udělám na sosnový mám teď jen jednu
Cena 55000kč
ABS
Centrál
Check control
šíbr
Černá met
ISOvý lízátko
Sanosvor
Výfuk Rémus
rv.89
Fotky udělám na sosnový mám teď jen jednu
Cena 55000kč
Naposledy upravil(a) Ivo dne 01. 05. 2005 19:42, celkem upraveno 2 x.
Život je jen náhoda .....
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
- Ivo
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak pokud by mě tlačila fin.situace tak bych mu to asi nechal ale zase mi je nadruhou stranu líto každýho zničenýho BMW a když jsem viděl jak sem přiletěl s tím Varanem tak v tý chvíly bylo rozhodnutoFlery píše:že jo..známe to.....Ivo píše:jo chce včera tu byl nějakej mlaďas přijel varburgem a chctěl to prachy měl ale já jsem z prodávání takovejmhle amatérům co v životě nejeli pořádným autem vyléčenej zase by to rozmlátil

Život je jen náhoda .....
hm takze kdyz za tebou prijede treba muj tata kterej jezdil MX a enduro,motokary v dobe kdy si vsechno stavel sam)autocross a rallycross a celej zivot se hrabal v motorech a pod a jen protoze prijede treba horsim autem nez bmw tak ty usoudis ze NE NENI DOST DOBREJ abych to auto strelilIvo píše:Přesně tak pokud by mě tlačila fin.situace tak bych mu to asi nechal ale zase mi je nadruhou stranu líto každýho zničenýho BMW a když jsem viděl jak sem přiletěl s tím Varanem tak v tý chvíly bylo rozhodnutoFlery píše:že jo..známe to.....Ivo píše:jo chce včera tu byl nějakej mlaďas přijel varburgem a chctěl to prachy měl ale já jsem z prodávání takovejmhle amatérům co v životě nejeli pořádným autem vyléčenej zase by to rozmlátil
jen tak TO BYLA uvaha, tatka tam nebyl proberte se, ty lidi vam treba daj prachy co chcete a je to jejich! tak kdyz by chtely tak si to muzou narvat hned kam chtej!
proberte se po druhy, chapu ze kazdyho auti je skoda, ale tenhle pristup by me teda vytocil

E+5