Zbytky E30
Zbytky E30
E30 325i coupé rok 86
Zadní lampy chrom ... 150 kč/pár
Páčky blinkrů, stěračů ... 100 kč/kus
komplet zadní sedačka obyčejná, hnědá, bez skivaku ... 100 kč
1 ks plechový ráfek, slušný, rovný, černý ... 250 kč
Tel. 603 402 149, Praha/Brno.
Zadní lampy chrom ... 150 kč/pár
Páčky blinkrů, stěračů ... 100 kč/kus
komplet zadní sedačka obyčejná, hnědá, bez skivaku ... 100 kč
1 ks plechový ráfek, slušný, rovný, černý ... 250 kč
Tel. 603 402 149, Praha/Brno.
Naposledy upravil(a) MirekTD dne 26. 04. 2005 07:32, celkem upraveno 6 x.
... E sechsunddreizig
Re: Co zbylo - E30
Ještě prodáváš spínač na přední a zadní mlhovky? A máš ještě náhodou kabeláže na přední mlhovky? Dobře zaplatím !!!
Re: Co zbylo - E30
Vypínač tedy pošlu poštou, jak jsme se domluvili.jorassimo píše:Ještě prodáváš spínač na přední a zadní mlhovky? A máš ještě náhodou kabeláže na přední mlhovky? Dobře zaplatím !!!
Jsou to motorky + lanové mechanismy do dveří. Na motorky vede jen plus a minus, takže lze velmi jednoduše vyřešit zapojení i bez originál kabeláže. Za 500 je nenechám, to si je klidně ještě chvilku nechám v garážipaca píše:Co obnáší to stahování oken? Motorky + nějaký hejblátka? Za pětset bych to bral, když ti to tak překáží v garáži

... E sechsunddreizig
čus mohl bys mi poslat náký foto rádia na martin.stekl@seznam.cz.??díky
v jakem stavu sou ty zadni lampy?to je i s blinkrama?(ted si z hlavy nevybavim jak to vypada
)

http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla
Lithophane a noční světla
Fotky možná ještě pošlu, ale na to rádio už volalo hodně lidí a je zamluvené. Myslím, že ta cena je víc než slušnáBMWAK píše:čus mohl bys mi poslat náký foto rádia na martin.stekl@seznam.cz.??díky

... E sechsunddreizig
mam zaujem o topeni
Mal by som zaujem o to topenie s ventilatorem pokial je to este aktualne.Mal by som moznost prevziat ho v Prahe pracuje mi tam kamarat. Inac som zo Slovenska z komarna a mam 324 TD.Moj tel. je +421 905 168 807 Ja Ti zavolam
Re: mam zaujem o topeni
To topení má do zítřka zamluvené jeden člen tady z fóra. Pokud si ho zítra večer nepřevezme, bude k mání. Kdyžtak bych napsal SZ.ICO TD píše:Mal by som zaujem o to topenie s ventilatorem pokial je to este aktualne.Mal by som moznost prevziat ho v Prahe pracuje mi tam kamarat. Inac som zo Slovenska z komarna a mam 324 TD.Moj tel. je +421 905 168 807 Ja Ti zavolam
Jinak rádio Pioneer i vypínač na mlhovky jsou už prodané.
... E sechsunddreizig