325 :-)

Vše ostatní (jiné věci nějakým způsobem související s bmw)
Odpovědět
Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

325 :-)

Příspěvek od Flery » 01. 03. 2005 21:41

E30 Eta 325e 4dvéř, rv.86, zelená meltla šíbr, ladák, Alu asi 14" servo, mnoho nových dílů, nějaký ty ND, spoiler - asi k autu - nevim, plechy a dobrý letnáky, dobrý stav, 35 t rychle prej výrazná sleva.
-------------------------------------------------------------------------------------
Prodává to jeden kámoš viděl sem to docela to vypadá dobře mam dojem že co sem viděl já tak předek je z plasťaka a zadek je chrom,este sem tam asi videl central myslym že jo no a pak taky celkem dobrej stav kastle.poprosil mě ať to sem dam tak to tu máte k vidění a svezení v Plzni.motor de pěkně a má celkem este rozumnej zvuk.pro někoho kdo chce etu tak asi dobrá volba když by to nechal tak za 30000,- ale to je na každym. telefon na něj je 777563256 kdyby to nezvedal napiste mu sms on je miluje porád mi neco pise tak si to nekdo vemte at uz se mi nepta stokrat dennne na bmw. ps To co je pod carou vám řikam já a nemusíte mu to v případě telefonátu řikat. víc o tom nevim snad jen detaily ale tech moc neni takze kdyztak na meil a pokud to chcete videt a t d tak urcite bud volat nebo psat jemu.sms je na oskara zadara.foto nemam ale ta zelena je ta tmava metal :roll: :lol: :lol:
Tel : 773 622 822

Odpovědět