Znamej prodava :
318i M40, plastak, rv 90, najeto 160k, tmave modra metaliza. Alu kola.
Jedna se o zamozneho duchodce ktery se cely zivot venuje autum a je "magor"(== Ja+Jirka325+Mirek a vsichni ostatni dohromady a furt to neni ono) do BMW a Mercedesu. Co jsem koukal kolem, tam na statku(kousek od Kralup nad Vltavou) ma misto koni ve stajich kone pod kapotou => celkem asi 15 aut z toho nejaky veterany tatrovky a hlavne hodne BMW a Mercedesu. Jelikoz na to ma cas a prachy tak ty auta jsou jako novy. Veci, ktere me na aute zaujali(vsechno je origo BMW):
- Novy komplet predni svetla BOSCH
- NOVEJ KOMPLET INTERIER vcetne palubni desky
- origo koberecky

- v kufru napravo ma plastovou prihradku
Lak je bez skrabancu atd...
Korozy jsem nenasel, nekoumal jsem to moc podrobne, ale rekl bych pokud nekde bude, tak opravdu minimalni.
Pokud to shrnu, tak je to luxusni kousek, ale jen pro znalce a fandu, hlavne on by to nekomu kdo mu nepadne do oka neproda, neni v roli toho kdo potrebuje penize, on kdyz nekde vidi peknej kousek tak ho koupi vyhraje si s nim a bud si ho da do sbirky nebo proda, takze je to JEN PRO LIDI CO TOMU ROZUMEJ, pac on je shcopnej na Vas poslat psa a vyhodit, pokud mate blbi keci

Cena je 68k.
Kontakt dam na vyzadani a nerjadeji jen lidem z fora a ktery aspon trochu znam, nechci si to u nej rozhazet, tim ze tam na moje jmeno prijde nakej moula.
ps: nemit bawo v garazi, tak je todle moje...