bracha prodava r.v.86-87 ted nevim presne,el.okna,manualni sibr,vse origo-podvozek,plasty a uprava motoru(200koni),vyfuk remus,zima plechy,na leto origo alu 14",auto pred dvema roky po go karoserie+novy lak,je bez koroze.Zaroven komplet pretesneny motor,zadny unik oleje,nova vodni pumpa,rozvodak.
Neni jako novy,ale je ve vice nez dobrem stavu.Nejake vady urcite ma treba jako vule na diferencialu,vice info na jeho tel:608573033
Chetel by za nej 45000.-
PS:date sem nekdo fotky,kdyz je poslu?
325iM-technik I
Re: 325iM-technik I
lulda píše:bracha prodava r.v.86-87 ted nevim presne,el.okna,manualni sibr,vse origo-podvozek,plasty a uprava motoru(200koni),vyfuk remus,zima plechy,na leto origo alu 14",auto pred dvema roky po go karoserie+novy lak,je bez koroze.Zaroven komplet pretesneny motor,zadny unik oleje,nova vodni pumpa,rozvodak.
Neni jako novy,ale je ve vice nez dobrem stavu.Nejake vady urcite ma treba jako vule na diferencialu,vice info na jeho tel:608573033
Chetel by za nej 45000.-
pS:date sem nekdo fotky,kdyz je poslu?
vypada dost dobre,tak az zejtra vyhraju ve sportce zavolam.pekny svatky
vsem uchylakum bmw preje pepino.
BMW
Kdybych měl prachy, tak bych to koupil. Chtěl bych 325i. 318i M10 mi připadá děsně líný. Ale furt lepší než nemít žádné BMW.
BORN TO BE WILD!
BORN TO BE IN HELL!
PLAY IN HELLFIRE!
DRIVE THE BEEMER INTO DEATH!
BORN TO BE IN HELL!
PLAY IN HELLFIRE!
DRIVE THE BEEMER INTO DEATH!
Re: BMW
svata pravda,ted tu byl brecha s 320cou,kterou jsem mu minulej rokSupino píše:Kdybych měl prachy, tak bych to koupil. Chtěl bych 325i. 318i M10 mi připadá děsně líný. Ale furt lepší než nemít žádné BMW.
prodal a jsem zase hotovej.projel jsem se a hned me to chytlo.
jenze musim prodat nynejsi karu a ukecat moji drahou.tak mi nic
jinyho zatim nezbejva nez ta sportka.