325e na prodej
325e na prodej
Mám doma čtyř dveřovou etu,r.v.1986 tudiž kovák ,jo a to nejdůležitější je to bez papírů!Zhnilí lemy a kapsa na baterku,jeden prah nutná výměna!Chybí poslední díl výfuku!Jinak motor běží v pohodě,interiér je zachován a je svetlej,mám k tomu náhradní dveře celou stranu,celou zadní nápravu,protože nápravnice co tam je,tak je svařená cóčkem!Je to na plecháčích,tříramenný volant a má to origo tažný,že!!A ještě bych měl papíry na 324td r.v 1988!Pište na e-mail otapetr@seznam.cz!A měl bych představu za to auto,tak 9 500,- a za papíry 11 000,-!!!
Naposledy upravil(a) CBA dne 15. 12. 2004 18:56, celkem upraveno 1 x.
Re: 325e na prodej
CBA píše:auto,tak 9 500,-

a proc to sem pises? uz xkrat se to preci probiralo majitel muze chtit co ce kdyz je to jeho, me se to moc premrsteny nezda uz se tu par tet prodavalo v ruznejch stavech vozu a pokudvim tak treba jedna za 22tkc a papiry na 6 val jsou tak tech 10-12 jak kdo specha takze prekticky stejny a v D obcas clovek fakt dobre nalezne ale sme v Cr noreno píše:CBA píše:auto,tak 9 500,-![]()
![]()
za 400E sem pořídil leštěnku plast 90 M40 s dobrou výbavičkou a se serviskou

E+5 

jo a spočítej si dovoz a seš skoro na té samé ceně jako když tohle spravíš!!!reno píše:CBA píše:auto,tak 9 500,-![]()
![]()
u mý bylo: el. šíbr, okna centrál, BC,anatomy, alu 15, volant a řadička victorCBA píše:jo a spočítej si dovoz a seš skoro na té samé ceně jako když tohle spravíš!!!
u tvý: vyvaření celý kastle, lak+ to co sem psal a seš na 90 litrech, to čumíš
Ještě že to, kurva, vímeAnonymous píše:u mý bylo: el. šíbr, okna centrál, BC,anatomy, alu 15, volant a řadička victorCBA píše:jo a spočítej si dovoz a seš skoro na té samé ceně jako když tohle spravíš!!!

Kdo si to bere do huby můj nickreno píše:CBA píše:auto,tak 9 500,-![]()
![]()

Od toho se distancuju

Reno...
já teda počítám úplně jinak než ty!!!2000,-lemy+prahy,4000,-práce(počítáno i s kapsou na baterku) 16 000,-celolak + 8 papíry!!!Anonymous píše:u mý bylo: el. šíbr, okna centrál, BC,anatomy, alu 15, volant a řadička victorCBA píše:jo a spočítej si dovoz a seš skoro na té samé ceně jako když tohle spravíš!!!